Цитирай Първоначално написано от SkaCore
Znachi, na priqtelkata mi (tq e na 17 godini i az sum na tolkova) i zakusnqva, kazah i da otide na ginekolog i dneska e hodila s majka si i predi malko mi se obadi i sum lekicho kazano ujasen.

Znachi cikala trqbva da i e idwal na 5-ti, a dneska e deveti i ne i e doshul, chustvala si korema po-stegnat, a doktora i kazal, che ima tam nqkakwa kista derto trqbva da se spuka, gledal q na nqkakuw uedi i i kazal, che nishtu ne moje da se widi i da dojde na 22-ri za da ustanovi dali ima neshto, ako dotogava ne i e doshul...

Predi mesec i neshto bqhme prawili seks kogato se izhluzi prezervatia i na 3-ti vze postinor, posle na 5-ti i dojde normalno , ta moje li da e ottova.
Prez meseca sme prawili 10-tina puti seks i winagi s prezervativ, no znae li chowek...

Kajete mi kakwo da prawq (az lichno nishtu ne moga da naprawq de) i shtom e w tolkowa ranen period (dano ne, da e samo nqkakwa "anomaliq") moje li da se wzemat nqkakwi hapcheta, medikamenti ( na kakwato i da sa cena, ne sum beden) za da se ostrani, bez da se prawi abort
Бъзик - Цианид на прах или таблетки Въобще няма да имаш проблеми, по конкретно ти

Ае като ти се изхлузва презерватива, връзвай го с нещо е. Купи й тест за бременност