Ima 962395020395 takiva temi...
se edno de...
kakto veche nqkoi ti kaza - Contratubex,14-15lv beshe nqkude,ima go vuv vsqka apteka.koftito pri nego e,che se iziskva postoqnstvo na lechenieto,t.e. ako belezite ti sa po-uporiti,moje da ti se naloji da se majesh 3-4 meseca,predi da ima vidim rezultat.
za Zinerit nishto ne sum chuvala drug efectiven nachin e pilingut..samo che ne tozi s trucite vsqka vecher(kakto nqkoi po-gore spomena),a himicheskiqt /ili bilkov/ piling.vupros na izbor i na belezi nai-dobre se konsultirai s dermatolog,za da ne te oburkat v nqkoe kozmetichno studio,s cel da ti vzemat kintite.himicheskiqt piling ima efect i to dobur-az sum si pravila 1 put i sum mn dovolna,no poveche nqma da zavtorq..bolkata beshe ujasna,na men mi go pravika s 40% kiselina..stanah cqlata chervena(koeto si e normalno),posle stanah kafqva,posle se obelih,kato prez tova vreme se majeh s Hydranorme i ne si durpah liuspichkite..mn e gadno i vse ti se iska da se obelich,ama nedei,che moje oshte po-kofti belezi da si napravish..nz de,mai si struva bolkata,ma az ne shta poveche,a i nqmam nujda