.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Pomognete mi

Elvisa
    Guest

Pomognete mi

Pomognete hora pochti na 18 sum i ne sum pravil seks, mnogo sum gotin mackite mi se kefat ama...dea znam prosto dosega ne e stanalo, inache sum svesten durja na momichetata i ne mi e za ednoto ebane ama naistina me sduhva na momenti

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Добре. Много изчерпателно мнение. Впечатлен съм.
    Как по-точно би искал да ти помогнем? Да те упътим до близкия бардак? Някое от тук присъстващите момичета да ти пусне? Да ти купим надуваема кукла?
    Дефинирай това "помогнете ми", че да ти помогнем.

ПС. И пак не разбирам какво прави тема изцяло свързана със сексуалните отношения в този раздел!
    He who runs with aggression walks with no dignity

Guest
    Sujalqvam no problemut opira i do lubov, tursq si momiche s koeto da imam vruzka, a ne prosto za ednoto ebane, ama takiva nqma!!!!

Град
    Sofia
    И сега? Дилема голема.
    Ти не знаеш какво искаш, ние не знам как да ти го дадем.
    Ако и във втората световна, комуникацията е била толкова добра...

Elvisa
    Guest
    NAPISAH CHE ISKAM DA SI NAMERQ SVESTNO MOMI4E AMA...nqma takiva vsichkite sa za ednoto zabivane ili sex i suotvetno na men ne mi dostavq udovolstvie da buda s tqh ako e samo zaradi fizicheskiq kontakt, ne moga da razbera zashto mi se podigravash qvno ne si minal prez sushtiq problem

Град
    Sofia
    Не е нужно да се гневиш. Ти явно бързаш да отговориш, без дори да се замисляш над това, което ти казвам.
    Какво искаш от този форум? Съжаление ли?
    След малко ще налазят женските индивиди и ще има да те дундуркат... жална ти майка.
    Ако имаш конкретно желание, давай. Ако не, напиши едно писмо започващо с: Мили Дядо Коледа...

Elvisa
    Guest
    Prosto iskam suvet kak da otkriq edno takova momiche...vinagi popadam na razni kurvi ili prosto momicheta na koito ne im se zapochva vruzka tova e, ili pone da mi kajete nachin kak da se sprqvq s tova

NAPISAH CHE ISKAM DA SI NAMERQ SVESTNO MOMI4E AMA...nqma takiva vsichkite sa za ednoto zabivane ili sex i suotvetno na men ne mi dostavq udovolstvie da buda s tqh ako e samo zaradi fizicheskiq kontakt, ne moga da razbera zashto mi se podigravash qvno ne si minal prez sushtiq problem
    Бих казъл че има свестни момичета.. които много добре общуват с момчетата.. Мой човек. това че не си намерил не означава че не "Съществуват" аз лично имам много ДОБРИ ПРИЯТЕЛКИ... които си ги УВАЖАВАМ !! \/
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

Guest
    Mi...az izgubih nadejda pochti...v uchilishteto ima samo takiva a nqkolkoto naistina svestni sa zaeti

Град
    Sofia
    A-a-a, можело значи. Ето, че стигнахме до консенсус.

Намирането е трудна работа. По-голяма е вероятността то да те открие първо. А, за това, че си на 18 и не си правил секс, да не ти пука (сериозно ти го казвам). Търпение и още търпение.

Да бях, Хари Потър, да те уредя... - ама нейсе, не съм.

Guest
    Няма универсална рецепта за това как да откриеш свястно момиче. Просто продължаваш да търсиш и това е, пък каквото сабя покаже.

Guest
    Mi natam otivat neshtata ma...sumnqvam edin den sushtite tiq momicheta koito se chukat sus vseki koito ima izrastuk da se osuznaqt

Аз напримерно ще то кажа... Промени Държанието си ИЗЦЯЛО... (казвам ПРИМЕРНО) промени визията си... бъди мил с АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ...
    (освен ако някой не иска ) иначе.. ако стане.. ще почерпиш

Guest
    Mi imenno shtoto sum mil ne stava, povecheto momicheta qvno se kefqt na machovskiq tip muje na koito ramenete im sa do ushite, govorqt buchashto trudno svurzvat poveche ot 5 dumi v izrechenie durjat se kato prostaci i se imat za golemite biqchi/piqchi

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    povecheto momicheta qvno se kefqt na machovskiq tip muje na koito ramenete im sa do ushite, govorqt buchashto trudno svurzvat poveche ot 5 dumi v izrechenie durjat se kato prostaci i se imat za golemite biqchi/piqchi
    ами не знам какви са тия момичета... аз лично харесвам мили момчета , които да не пият като разпрани и да не бият хората за щяло и нещяло... просто да са мили и внимателни
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Guest
    Otidi v nqkoi tehnikum (ne ucha tam no da di dam primer) za da gi vidish
    ako moje da e ot tiq po-izpadnalite

ili otidi na nqkoi takuv po-masov kupon

Град
    София
    е ясно ама аз казвам , че не ги разбирам и ,че не се чукам със всеки срещнат ... казвам също и , че не си падам по мачовци , а по обикбовани момчета , които не се правят на "кой съм аз"
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Elvisa
    Guest
    emi...hubavo e che ima i momicheta kato teb dano da si shtastliva sus segashniq si priqtel tui kato ne vqrvam svestno momiche kato teb da e samotna

Град
    София
    ахахах еми явно не всички мислят като теб, защото в момента си нямам приятел добре го измъкна
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Elvisa
    Guest
    eto che tozi "sindrom" ne e samo sred momi4etata, kofti che nasheto pokolenie e trugnalo nata...

Град
    София
    еми какво да ти кажа ... жалко е , но все пак за всичко има време и аз ще си намеря приятел и и приятелка
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Guest
    dano...

ДРУГОТО КОЕТО МОГА ДА КАЖА.. Е ЧЕ СИ ПОПАДНАЛ НА ГРЕШНОТО МЯСТНО !!

Guest
    а? всмисъл?

Фен
    Град
    Pld
    of seki se oplakva ot tva ve4e ama moga da vi kaja 4e sam stignala do izvoda 4e kolkoto sa kofti mom4eta (smisal za ednoto ebane, nqkvi naduti ,gazari i t.n...) ot takiva se razvaliha i momi4eta deto stanaha kurvi i za jalost nqma koi da spere procesa na SAMORAZVALQNE i vsi4ki to4ni hora sradame za tva.. ne e spravedlivo no takav e jivota Uspeh na si4ki (i na men) da namerim malkoto ostanali to4ni mom4eta/momi4eta
    a z atva 4e si na 18 i ne si se ebal spokoino ima6 moeto uvajenie 4e ne si kato drugite deto na po 13g si lqgat ei taka..
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си