- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- trqbva mi ''programa'' koqto razbira momchetata
tztz eh ne moga da gi razbera tiq sasdaniqnaprao me podludqvate ve4e
Kak moje edno mom4e da mi kaje 4e si me e haresal (i az da mu pokja 4e ne sma bezrazli4na) no toi vapreki tova nito da mi pi6e nito da me kani na kafe.. nito ni6to
![]()
kak stavat teq filmi..
kak da go razbiram tva ?az se se opitvam go zagovorq toi samo emokartinki mi pra6ta mn se draznq taka .. am sam si go haresala naistina...
![]()
![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
Лично мое мнение.. че ако момче те харесва както трябва.. НЯМА ДА СПИ ЗАРАДИ ТЕБЕ !! Лично аз не съм спал.. Няма да може да те гледа в очите.. и само като те види да му Прималява.. Това е Любов.. ако е нещо друго.. то ще си му само за БРИОКА.. Вярвай ми![]()
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
Съгласна с GeRgYМомчетата наистина са много шантави същества, затова не се ядосвай толква, а му дай малко време
Ако продължи да се държи така, а ти все още го харесваш... Ми... Действай ти тогава, ама не като му пишеш, а като му говориш
Айде успех, стискам палци на тоя (както казва една моя "любима" госпожа) да му дойде акъла в главЪта
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Отговор1: Доста е срамежливичък. Отговор2: Разиграва та. А колкото до програмата - не знам такава, но Аристотел е задал едни въпрос: "Какво искат жените". Все още отговор няма.
Първоначално написано от ludo_mace
xaxa mn hitra gospoja ima6 \/ \
/ i a zmu go pojelavam o6to6o 6a go trq o6te malko taka da mi se razmotava..
![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
Вие сте по-шантави. И все чакате ние да ви предлагаме. Не сме длъжни,разберете го!
Тамън щях да питам има ли такава програма която да казва какво искат жените?Първоначално написано от hoseto_
![]()
![]()
![]()
Програми улесняващи тълкуването на мъжкото съзнание:
Notepad, Wordpad, Calculator.... - всичко, което спомага за следене на "бройката".
Програми улесняващи тълкуването на женското съзнание:
Лесни са за разпознаване. При зададена команда "Какво искаш?" те показват син екран и блокират.
He who runs with aggression walks with no dignity
Първоначално написано от Crafter
![]()
![]()
Много добре казано
Споко,скъпа,аз съм в същото положение...Той нищо не прави,а ми говоре,че ме харесва.Вече разбрах,че са празни думи!Повече няма да се занимавам с него и те съветвам и ти да направиш същото,така е най-добре!Или има и друг начин да разбереш дали найстина те харесва.Като ходиш на дискотека се натискай пред него с друго момче и 1000% после ще те пита нещо от сорта"Ама ти що така правиш,ама нали знаеш,че те харесвам....Така пък иначе",такива глупости.И ти тогава му кажи,че като не предприема нищо няма да си пропилаваш шансовете с другите момчета и,че няма да го чакаш вечно,ако иска нещо от теб да ти го казва на момента и ще видиш как ще заговори.Ако не,му бии шута и да не ти пука,не е единственото момче,аз точно така ще направя още тази вечер!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
nasty_f has spoken!Първоначално написано от nasty_f
![]()
He who runs with aggression walks with no dignity
Не се заяждаите бе.. това мога да ви кажа.. това за натискането е гпулаво.. Ще бъде по гадно за момчето ако тя започне да обръща повече внимание на другите момчета в класа (ПРИМЕРНО).. ката той ще се почувства Отхвърлен и ще ти падне на колене !!\
/ \
/ \
/ \
/
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
tz ne obi4am da karam horata da revnuvat toi ako si ima merak.. ok
vaprosa e kak da go nakaram da mi govori (pi6e v slu4aq) pove4e..![]()
е добре. Щом той не та кани на кафе ми покани го ти. Или и ти си от жените които смятат че мъжете трябва да правят всичко???
spoko...i az ne moga da gi razbera mom4etata..![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
da sme po to4ni sam ot jenite koito smqtat 4e ako mom4eto darji dostat4no 6a napravi s4ko i 6a se jertvano vaprosa e 4e toi ne mi govori, samo mi pra6ta celuvki cvetenca ei takiva.. i ni6to ne kazva i ne se opitva da me opoznae.. zatva se draznq
![]()
Ne chakai toi da te pokani...kakto kazva edna fr "21vi vek-Dami kanqt"..ako ti otkaje-ne se zanimavai poveche...ako se saglasi-chestito!!
Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}
aa toi 6e se saglasi az znam ama ne iskam samo az da mu govora ne e 4esno taka.. iskam da go nakaram d ami govori pove4e da moi se opoznaim 6toto ina4e me kefi baq..![]()
мдааааааааааааааааа. нямат разбиране тез жени. s3xy_d0ll тебе май хем та сарби, хем та боли. не си искала ти да го каниш щото не било чесно. е питам аз кое не му е чесното. аз поне не знам да има закон който да казва че една жена не трябва да предприема нищо, а да оставя всичко на мъжете, но ти си решаваш. главата си е твоя, само гледай да не я блъскаш много в стената да не събудиш съседите
Ми да ти кажа,ако те харесваше толкова,хич нямаше да постъпи така.Далеч не,но щеше да те покани на среща и ще искаше нещо да стане.Или е излъгал,в което честно казано,не виждам логика,или просто си е играл с теб,но далеч не всички момчета са такива.
А може би и той наистина мн си пада по теб,но просто незнае какво да прави,в смисъл срамежлив е повече от колкото трябва,покани го на кафе пък времето ще покаже.
Зависи и ти как се държиш с него. Той може да не знае, че го харесваш, а да си мисли, че се бъзикаш и зат'ва, ако те харесва може да го е срам и да не смее да предприеме нищо.
Пусни си CS и NFS и ще разбереш какво им е в главата на момчетата!!! :P :P :P![]()
КВО ЗНАЧИ НЕ СИ БИЛА БЕЗРАЗЛИЧНА КАЗВА6 МУ ПИЧ МНОО МИ ХАРЕСВА6 И ТОЛКОВА НЕ ТОЙ ДА СЕ ЧУДИ ДАЛИ НЕ ГО БЪЗИКАШ
abe toi ne mi govori .. koga da mu kaja a i ne moje da se haresvame kato ne se poznavema se6 az iskam go opoznaq ama toi sqka6 ne mi pozvolqva..Първоначално написано от vvs_go
ne mi pi6e vinagi kogato e v skype.. e tva ne mu razbiram da kaje 'haresva6 mi ' i sa6toto vreme da ne mi govori i da ne me tarsi postoqno...
![]()