- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- a uj beshe zsamo sex
Predi 4 meseca zapochnah da izlizam s edno mom4e ne me interesuva6e mnogo prosto be6e sinpati4en i re6ih da izlqza na kafe s nego, toi si ima6e priqtelka i az znaeh tova, pomislih 4e samo priqtelski shte izlizame.1-viq put kato izlqzohme se osamotihme i zapo4nahme da se barame.razbrahme se 4e shte e samo za ediniq sex no interesnoto beshe 4e toi me turse6e daje i da znaesh 4e sum v cikul i pak izlizahme govorehme si vsi4ko beshe to4no.1 mesec samo izlizahme da se vijdame i togava go napravihme.2-riq put kogato pravih sex s nego neshto se skarahme sutrinta kogato trqbvashe da se pribiram i si kazah , 4e pove4e nqma da izlizam s nego, no za ne6tastie si zabravih ne6to v tqh a mi be6e cenno i trqbvashe da si go vzema sled 2-3 sedmici toi mi se obajda na raztoqnie 50 km ot mqstoto kudeto jiveq i iskashe da me vzeme da otidem tam v edna vila, az se suglasih i otidoh....sled 1 mesec toi pak mi zvani izlizahme i mnogo razbrahme edin za drug spodelqhme si toi mi kaza 4e ima problemi s negovata averka spodeli mi kakvo stava mejdy tqh i 4e moje da se razdelqt prekarahme hubavo. i dvamata si znaem kirlivite rizi i dvamata sme ednakvi v nqkoi otnosheniq.ne sme edin za drug toi ne pokriva moite kriterii za muj s koito iskam da sum i az ne pokrivam negovite, prosto si pasvame v sexa.no posledniq put kogato se vidqhme stana fatalno, govorihme zakachahme se i beshe veselo az mu kazah 4e go mrazq i go narichah s tejki dumi dvamata se zbihme makar 4e beshe na shega.Kogato my govoreh che izlizam s drugi mom4eta toi se drazneshe makar i da se opitvashe da go skrie.kogato se bqhme gushnali toi mi kaza neshto ot srota ,4e nikoe momi4e nemoje da e s drug pri polojenie 4e e i s nego t.e 4e e napulno zadovolena po vsqkakuv nachin i az my otvurnah 4e izlizam i s drugi i na nego vednaga my iz4ezna usmivkata to liceto.S nego prekarvam 4udesno ima nqkolko loshi ka4estva koito az neponasqm i nemoga da priema, no edin den kato se pribirah ot rabota sedeiki v avtobusa i si misleh za nego izpuitah onova 4yvstvo koeto narichame lubov beshe ujasno za men.V produljenie na 2 godini az ne sum obichala i smqtah 4e moga da zdurjam 4yvstvata si koeto beshe i taka, no kakto kazvat horata lubovta ne pita....
nqmam vupros kum vas iskam da izkajete mnenie, znam 4e mnogo shte me kritikuvate za tova 4e sum izlqzla s nego pri polojenie 4e si ima averka nqma kakvo da se opravdavam vinovna sum...
kajete kakvo mislite i vi blagodarq predvaritelno
такам, преди да започнат разните критики относно срещите с цел секс, "липсата на ценности" и т.н., нека да се изкажа..
никой не е тръгнал да те критикува, поне аз няма да го правя де.. това, че едно момче си има приятелка, не го прави автоматично забранен плод, поне за мен не е така![]()
и двамата в началото сте си били само "симпатични" един на друг и сте излизали ей така за забавление, но сега си проличава, че започвате да имате чувства един към друг.. и в това няма нищо лошо, незнам защо се пазиш от този факт![]()
нещата, които каза за недостатъците му - всеки си има такива, идеален човек няма да намериш.. а това, че не сте били един за друг.. май само си търсиш извинения, за да се скриеш от чувстватано те така или иначе вече са те намерили, безполезно е
![]()
така че говори с момчето и му кажи, че май е време да станете нещо повече.. не се страхувайпросто ще разбереш имате ли шанс или не, и ако не - ще продължиш напред и ще забравиш всичко.. но ако имате, няма смисъл да не се възползваш от него
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
kurva
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Няма да те критикувам - негова си е аверката, той да си мисли за нея.
А ти...ти трябва да решиш какво искаш - искаш ли го това момче въпреки нидостатъците му (които според разказа ти има в изобилие)...или не?
Ако искаш да си с него - бори се. Изчакай да видиш как ще се развият отношенията с приятелката му, сближавай се с него...на него явно вече му минава през главата какво би било ако е с теб...
Иначе, ако не го искаш - прекратявай всякакви отношения, за да не стане по-зле
Успех![]()
Ти не си виновна в случая.Това,че е имал приятелка и е излизал с теб не те прави виновна...Изборът е бил негов,и че са скъсали...Само той е виновен,предпочел е да бъде с теб,защото му е по-добре,харесва/обича те повече от нея и е сметнал за добре да не я лъже и я е зарязал.Всъщност не мисля,че има виновни/гадни хора в случая,защото всичко е открито и както ти каза "Любовта не пита,а връхлита",а и това е самият живот,едни страдат и не могат да намерят подходящия човек,други са щастлеви с точния,това е и предолагам ти много добре го знаеш![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
че земете се бре. И двамата сте еднакви. Той е ходил с друга - изневерявал и е с теб, ти си ходила с друг - изневерявала си му с него. Земете се та така ще си изневерявате взаимно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти не си толкова виновна,колкото той,защото е лъгал по тоя подъл начин приятелката си,която предполагам,е имала чувства,но това е минало...Не може ли по някакъв начин да се видите и да му признаеш чувствата си...да му кажеш,че го обичаш?
АБСОЛЮТНО същото ми е мнението...Ти не си толкова виновна,колкото той,защото е лъгал по тоя подъл начин приятелката си,която предполагам,е имала чувства,но това е минало...
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
споко,няма смисъл от обвинения- каквото станало станало.Никой няма право да те обижда и наранява.
та да се върнем на темата:
ти имаш чувства към него,той явно също не е безразличен към теб=> какъв е проблема. Какво като има недостатъци - всеки има такива. Пък и съм сигурна, че ако сте заедно ще ви е по-лесно да ги преодолеете. Рискувай! Поне после няма да се питаш "Ами ако бях...?"
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
kakvo da ti kaja otidi pri nego i priznai 4yvstvata si po dobre taka otkolkoto da sedish i da chakash toi da ti kaje 4e te obicha...opitai nishto negybish ili mojebi te e strah 4e ko my priznaesh toi shte spre da te tursi...nedei se zmislq za tova po tozi na4in se izmuchvash poveche.Priznai my 4e go obichash....uspeh
абе вие хора сте мноо странни!защо да е к***а?Първоначално написано от Mike-Jones
![]()
Let The BEAT Control Your Body
kurva si 6tot ti e nisko dostoinstvoto pylni6 haremite na nqkav kurvar
Първоначално написано от vvs_go
Golqm igra4 e tozi pi4! =D>
Няма да те критикувам.....но според мене той е по виновен защото е лъгал така приятелката си..поговорете се и изяснете какфо искате
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
напълно съм съгласна!!!Първоначално написано от vvs_go
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Знаеш ли в момента с мен се случва същото разликата е само това че аз съм с приятел а не той.И ние уж само ей така излязохме и само заради секса но после започна да ме търси да се виждаме.много се разбираме и двамата сме си еднкаво луди и не ни пука от абсолютно нищо.само че май става нещо по силно и вече има чувства,но знаеш ли не трябва да се плашиш от нищо.Любовта не е нещо от което трябва да се плашиш![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
щом той не покрива критериите ти за мъж тогава какво по дяловите правиш с него?!ако беше за единия секс щяхте да го направите веднъж, а не два, три или пет пъти... това лично за мен е курвенска постъпка от където и да го погледнеш. съжалявам за тежките думи, но ако ти е останало поне малко достойнство и все още не си го загубила напълно, тогава просто се откажи от него и от нещата, които правите заедно за да не продължиш да се унижаваш пред себе си
Няма смисъл от обвинения!Станалото - станало!А и той ако обичаше приятелката си, нямаше да спи с теб!Ами според мен трябва добре да си прецениш искаш ли да си с него, след като казваш че не покрива критериите ти за мъж?!Ако искаш да си с него - действай по въпроса!
1-ва среща,1-во кафе и СЕКС ... курва кво искаш да ти кажа... остави тва че той си е имал приятелка и да си е нямал пак си курва...