.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Guest

Свирки-възбуда

Искам да попитам най-вече момчетата,какво ви възбужда най-много,когато ви правят свирка? Любими техники,които са ви прилагали... или пък любим ъгъл ,от който наблюдавате момичето?Ей такива работи...
    И имам още едно питане: вярно ли ,че колкото повече се изпразните накрая,толкова повече ви е харесало?
    Много благодарско.

1. Момичето да има по- дълга коса, която да можеш да държиш.
    2. Да го прави по - влажно.
    3. Да си вкарва колкото си може повече в гърлото пенисът.
    4. Да гълта спермата.
    5. Може да се получи оргазъм, без еякулация, но няма зависимост от количестовото сперма и удоволствието, което мъжът е изпитал.
    2т. забрана за ползване на профил

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    4. Да гълта спермата.
    5. Може да се получи оргазъм, без еякулация, но няма зависимост от количестовото сперма и удоволствието, което мъжът е изпитал.
    тъй като съм момиче.. мога да предположа че горе написаното е точно
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Фен
    Град
    под масата ;)
    ето това не го разбирам питала съм няколко мъже какво им харесва тва с косата ама не получих свестен отговор.. "ми не знам просто е яко".. някой може ли да ми обясни кое му е якото ?
    момиче съм

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Да има разбообразие; да си търкаш лицето в него, все едно е любимото ти нещо на света; да го покриваш с целувки; да прекараш език от тестисите, нагоре по ствола и накрая да поемеш главичката с уста; да ближеш тестисите, да ги поемаш в уста; да стенеш, докато смучеш; да редуваш бързи, плитки поемания с бавни, дълбоки; да пляскаш пениса в езика си.. Има хиляди неща и горе-долу, докато правиш каквото и да е с устата си, момчето ще е доволно! Внимавай със зъбките! (макар да има момчета, които харесват да ги драскат, всички харесваме нежната свирка)

А относно свършването в устата - това си зависи от момчето и от момичето. Има момчета, на които не им е приятно изобщо. На други им е кофти, защото на момичето не му харесва и затова не го правят. Трети се празнят, стига да успеят да изненадат момичето ^^ Тези неща се разбират в любовната игра.

Град
    plovdiv
    да го овлажнява повече и да не забравя да използва и рацете!! =D> =D> =D> =D> =D>
    ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от zaiobaio
    ето това не го разбирам питала съм няколко мъже какво им харесва тва с косата ама не получих свестен отговор.. "ми не знам просто е яко".. някой може ли да ми обясни кое му е якото ?
    момиче съм
    Възбуждащо е, нещо като чешане на егото, че жената е по - ниско от теб. За аналния секс важи същото.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Може леко да затвори уста и да се усещаш зъбки, но не да хапе с тях
    Да не е олигавен целия
    Да го поема по-навътре
    Като свърша да не го е глътнала целия (което пък ми харесва присвършване), защото после е целия в сперма
    Да гълта
    Да няма нищо против да я държа за главата

Не си падам по оралните удоволствия
    Ако би бегали: да мрем по-добре!

момиче съм,признавам си некомпетентно,но ако си момче не те разбирам.За повечето момчета секса не е секс без ор любов!
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    И според моите наблюдения момчетата обожават орална любов.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

aaz puk poznavam mom4e koeto ne q..."obi4a"
    tei 4e ne si4ki q haresvat taka i momi4etata....ne na vsi4ki im e..priqtno da pravqt takis nishta....
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

Абе може ли да има толкова заблудени хора ?

Супер фен
    Град
    Аз пък не познавам момиче, което да не харесва оралната любов ^_^ А относно момчетата - има и такива заблудени души, една от тях ми е най-добър приятел. Когато сме заедно уважавам решението му.. Иначе му се хиля зад гърба

Фен Аватара на Magician
    Град
    София

Re: Свирки-възбуда

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Искам да попитам най-вече момчетата,какво ви възбужда най-много,когато ви правят свирка? Любими техники,които са ви прилагали... или пък любим ъгъл ,от който наблюдавате момичето?Ей такива работи...
    И имам още едно питане: вярно ли ,че колкото повече се изпразните накрая,толкова повече ви е харесало?
    Много благодарско.
    Кефи ме да виждам, че момичето го прави с желание и старание. Колкото до техниките - готино е докато го смуче и облизва да го хване и с ръка и да я движи напред назад, или пък да ми хване топките в ръка и да ги гали лекичко. Ако едновременно с това пък с другата си ръка мастурбира - вече си става перфектната свирка от всякъде. \/

Spored men tiq det nq pravqt oralen sex gubaqt mnogo i nie mojem samo da gi sujalqvame.ne mislq 4e ima ne6to unizitelno za momi4eto v taq rabota,puk ako tolko se 4uvstva zle nqma da go prai.tva e cqlata filisofiq
    ...it's WilD ObseSSioN...

Guest
    Pri Svirkata razmera ima li zna4enie i kakvo e po priatno [koe] ?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    А това за държенето на главата, какво точно предпочитате да правите? Само да са ви там ръцете или да й натискате или или по-силно главата? А за косата само да я държите за косата или да си я увивате около ръката или да я подръпвате леко или по-силничко, това възбужда ли ви?
    Всеки да отговори за себе си, а не да ми отговорите, че при всеки е различно, моля Просто искам да разбера при другите как е

Супер фен
    Град

Re: Свирки-възбуда

Цитирай Първоначално написано от Кралския Магьосник
    Ако едновременно с това пък с другата си ръка мастурбира - вече си става перфектната свирка от всякъде. \/
    Ей това го бях забравил, Мерлине! ("Кралският магьосник" не беше ли една книга на един човек, дето пише? Съжалявам, минавало ми е нещо подобно през ръцете, ама не се сещам) Много е яко, ако си личи, че това й доставя удоволствие. А какъв по-добър начин от това сама да се пипа

Guest
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    момиче съм,признавам си некомпетентно,но ако си момче не те разбирам.За повечето момчета секса не е секс без ор любов!
    ми то и за вас ако не ви лижем не е секс

4. Да гълта спермата.

Всички изброено до тук без това за гълтането на сперамата . Има момичета на които не им харесва...

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    А това за държенето на главата, какво точно предпочитате да правите? Само да са ви там ръцете или да й натискате или или по-силно главата? А за косата само да я държите за косата или да си я увивате около ръката или да я подръпвате леко или по-силничко, това възбужда ли ви?
    Всеки да отговори за себе си, а не да ми отговорите, че при всеки е различно, моля Просто искам да разбера при другите как е
    Най-обичам да заровя пръсти в косата й. Така хем мога да я направлявам, хем усещам косата й, хем не й натискам главата и да я карам да се чувства принудена.

А иначе, ако играта е малко по-груба - да натискам главата й надолу или да я дърпам за косата, все едно е въже, завързано около шията й. ^^

Мега фен Аватара на quench
    Ето го стария БДСМ фен!!!!!!

Издаде ли се,а?

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен
    Град
    SF
    Това с косата наистина е яко. Сигурно ше има моми4ета дето ше кажат 4е било гадно и унизително и мъжете го правели само за да се по4увстват по-силни... е, и така да е, на мене ми харесва. Едно 4е е много хубаво да усещаш властната ръка на мом4ето, второ 4е като цяло оби4ам да си играят с косата ми, трето - така усещаш кое му харесва и кое не, той малко или много те направлява и ти показва какво да правиш... Абе като цяло и на някои моми4ета ни действа възбуждащо.

Робинята на Quench

Повече от фен
    dobri postijeniq ima sled mn praktika tai che daai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си