.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Фен
    Град
    На далече

Влюбен съм !

На 16 години съм имам си приятелка тя е на 14 и много се обичаме двамата мисля си, че ще искараме ужасно много време, и се радвам защото и двамате много се обичаме. Исках просто да го споделя с вас и да ви кажа, че и в нашата възраст има любов. Никога не ме е лъгала тя ми е най-добрия приятел, никога не сме си изневерявали и двамата си имаме довери е постоянно си мислим един за друг.

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    *Flash forward two weeks*

"Мразя я! Не мога да повярвам, че ми причини подобна болка. Аз и се доверих и я обичах, а тя ме предаде..."
    He who runs with aggression walks with no dignity

Фен
    Град
    На далече
    Човек не познаваш мойта тя наистина ме обича знам, че сме малко, но е така !

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    Цитирай Първоначално написано от Cherkeza
    и ти какво мислиш? Че цял живот ще сте заедно ли? Живота е една шантава игра в която победителите не са много

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    eee...mnoo vo se radvam.. [/img]
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Фен
    Град
    Pld
    brao na vas \/ da vi imam i az kasmeta
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Браво.... само живота да не ви обърне гръб както на мене... защото тогава ще се наложи да се в стената.. и да се мъчиш поне 1 година...
    АМА ЗАЩООоо... Защо "ТЯ/ТОЙ" ми причини това.. Никога няма да и го простя.. и така нататък..
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

Фен
    Град
    На далече
    Цитирай Първоначално написано от hoseto_
    и ти какво мислиш? Че цял живот ще сте заедно ли? Живота е една шантава игра в която победителите не са много
    Абе важното е, че съм намерил точния човек, а по твоя исказ ти май не си го намерил .

LoRD*FiGHT
    Guest
    Bravo pi4 samo taka dano si nameril naistina pravilniq 4ovek !

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    дано да е така както казваш, но не ми се вярва. малък си още. ще видиш след 2-3 години. ще завършиш, ще станеш студент, а тя все още ще е в средното. да не мислиш че ще те чака.

Мега фен Аватара на koalka
    Браво,това е много хубаво!Естествено,че има любов на тази възраст,защото аз лично я изпитвам.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Crafter
    *Flash forward two weeks*

"Мразя я! Не мога да повярвам, че ми причини подобна болка. Аз и се доверих и я обичах, а тя ме предаде..."

inache po temata - bravo deca,obichaite se!
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен

Re: Влюбен съм !

На 16 години съм имам си приятелка тя е на 14 и много се обичаме двамата мисля си, че ще искараме ужасно много време, и се радвам защото и двамате много се обичаме. Исках просто да го споделя с вас и да ви кажа, че и в нашата възраст има любов. Никога не ме е лъгала тя ми е най-добрия приятел, никога не сме си изневерявали и двамата си имаме довери е постоянно си мислим един за друг.
    Това е супер!!!ХОРА ОБИЧАЙТЕ СЕ!!!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!

Re: Влюбен съм !

Браво пич...аз съм в същото положение..близо година вече...малко са тези случаи,НО ги има \/
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Супер фен
    radvam se za teb

Фен
    Град
    На далече
    дано да е така както казваш, но не ми се вярва. малък си още. ще видиш след 2-3 години. ще завършиш, ще станеш студент, а тя все още ще е в средното. да не мислиш че ще те чака.
    И аз това и викам, а тя вика, че никога няма да ме остави. Защото не съм като другите момчета и дори като бившия и голям смърдел.
    Това си е самата истина аз я оценявам наистина и сум убеден, че няма да скъсам с нея и казах, а дано изкараме до 12 клас .
    И и викам, че ако замина в университет тя ще ме зареже, а тя вика, че няма да го направи ем тя си знае, че никога няма да и изневеря ако замина на голямо разстоняние просто немога да и изневеря .
    Много си я обичам та ви викам тя каза, че няма да ме зареже ма незнам .
    Абе важното е, че намерих момичето нито е наперена нито превзета абе немога да ви я опиша .

Много се обичаме !!!

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Ех...и аз бях намерила момчето...имахме си и много общи планове за бъдещето..да учим например заедно в София. Но честно казано след това разочарованието, че човекът до теб не е идеален е наистина ужасно. И все пак по-добре да си преживял любота, макар и не успешна, отколкото да не си разбрал какво е да обичаш и да си обичан. Радвам се за вас и дай боже още дълго време да сте заедно.

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Еми , кво да кажа. Браво , само така !

Грижете се един за друг , бичкайте се и радвайте хората наоколо

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Много се радвам за вас .
    Ей,вие оставете момчето,веднага почвате"Абе ше скъсате" и такива глупости.Оставете хората да се обичат!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Ей мн се радвам за вас...апък много ясно 4е има любов на тази възраст
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

е разбира се че ще е малко трудно за тях да са заедно цял живот ...но съществува един миг, в който ти споделяш своите чувства и щастието си с любимия човек...и дори и да продължи само няколко секунди или дни, или месеци, този миг ще трае вечно, оставяйки дълбоката следа в сърцето.

Guest
    И аз това и викам, а тя вика, че никога няма да ме остави. Защото не съм като другите момчета и дори като бившия и голям смърдел.
    Това си е самата истина аз я оценявам наистина и сум убеден, че няма да скъсам с нея и казах, а дано изкараме до 12 клас .
    И и викам, че ако замина в университет тя ще ме зареже, а тя вика, че няма да го направи ем тя си знае, че никога няма да и изневеря ако замина на голямо разстоняние просто немога да и изневеря .
    Много си я обичам та ви викам тя каза, че няма да ме зареже ма незнам .
    Абе важното е, че намерих момичето нито е наперена нито превзета абе немога да ви я опиша .

Много се обичаме !!!

Радвам се за тебе.Но няма начин да знаеш какво ще стане с тебе или с нея след 2,3 години живота може да се промени коренно.Така, че не можеш да твърдиш такива неща "никога няма да ме остави"...

Фен
    Град
    На далече
    Паола обичам те !

Супер фен
    ( ма и аз искам теееееееей )БрАвО на ВаС =D>

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Браво ,радвам се ,дано да си останете много време заедно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си