.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    ох
    Guest

за окосмяването отдолу..

ох в ужас и паника съм вече ... проблема е че след 3 часа ми престои да правя за първи път секс с приятеля си и общо взето всичко е на 6, подготвена съм обаче има един проблем.. обръснах си целия триъгълник (както винаги де) обаче нааааай-отдолу баш при срамните устни и ануса не мога..едно че не ми е удобно, второ че съм нервна вече и ме е страх да не се порежа. и това много ме притеснява да не би той като види малко косми най-долу да не му стане някво гадно.. ох не знам притеснява ме доста а посмъртно не мога да ги махна вече тия косми точно там !! чуда се дали ще му направи впечатление ?
    П.С. темата не е шега..

jhhhhhhug
    Guest
    kaji mu 4e ne si uspqla da mahnesh malko kosum4eta i ako mu e tolko nepriatno mu kaji da zeme i da te obrusne toi 4e ti nemojesh sama

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Мммм, идеята за обръсването никак не е лоша Но поначало не вярвам да му направи впечатление. Една от приятелките ми не се бръснеше отдолу, но това не ми пречеше да я "ям" Стига да си чиста и свежа отдолу, няма значение.

И успех довечера! ^^ Използвайте презервативи!

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    umm ami ne bi trqbvalo da oburne vnimanie.....pojelavam ti uspeh dove4era
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Град
    plovdiv
    ми ако са малко едвали ще му направи впечатление освен ако не те лиже!!! затва налапй му го ти !!!! ](*,)
    ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от l@zur
    ми ако са малко едвали ще му направи впечатление освен ако не те лиже!!! затва налапй му го ти !!!! ](*,)
    ok ama predstavi si 4e ae tq moe da mu prai svirka, ma sled tva ako i toi iska da q lije? :
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ее те ако са малко и малки невярвам да си забие главата там и да гледа с лупа!?
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Това подготовката и нагласата за секс са много гадни неща.
    Инъче и да ги види едва ли ще се отврати чак толкова, че чак да се самоубие...или пък може и да го направи де

Споко, к'во толкова...пак по-бива отколкото да не си се барнала там

Голям фен
    oh ami i az sum taka. qvno zavisi ot izvivkite muchila sum se suma ti vreme i pak ne stava. vajnoto e drugade da e ok i kakto kaza momcheto da si sveja i chista!

Мега фен
    Град
    SF
    Ее! Я стига глупости! Като е загорял 4овекът и му предстои да прави секс изобщо сигурно няма и да забележи някви си там мизерни косми

Робинята на Quench

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Следващият път кажи на майка си, да те води при козметичка. Нема да имаш тия грижи детенце

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    са чета тая тема и виждам че си я писала на предния ден.значи голямото събитие е минало!.....и та кажи ко стана?забеляза ли ги?
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен
    Град
    И на мен ми е интересно как минa Разкажи на твоето голямо интернет семейство, ама с подробности (да, знаем, било е много по-гадно, отколкото си си го представяла, ама какво да се прави )

az sym priqtelqt i....beshe mn kosmata i se otwratih

Мега фен Аватара на koalka
    Ако държи на теб,няма да ти направи никакъв проблем.Еее,и ако има малко косми,голяма работа-няма да го изядат!Най-важното е всичко да мине добре!

Супер фен
    Абе вие само за секс ли се бръснете?
    2т. системно

Guest

Re: за окосмяването отдолу..

Цитирай Първоначално написано от ох
    ох в ужас и паника съм вече ... проблема е че след 3 часа ми престои да правя за първи път секс с приятеля си и общо взето всичко е на 6, подготвена съм обаче има един проблем.. обръснах си целия триъгълник (както винаги де) обаче нааааай-отдолу баш при срамните устни и ануса не мога..едно че не ми е удобно, второ че съм нервна вече и ме е страх да не се порежа. и това много ме притеснява да не би той като види малко косми най-долу да не му стане някво гадно.. ох не знам притеснява ме доста а посмъртно не мога да ги махна вече тия косми точно там !! чуда се дали ще му направи впечатление ?
    П.С. темата не е шега..
    на мен веднъж ми направи впечатление, когато лизах но не еболка за умиране!

ох
    Guest
    ми мерси за интереса всичко мина екстра \/ мисля че никакво впечатление не му направиха въпросните косъмчета. пък и как да му направят като беше едва ли не неадекватен от желание за секс аз също де голяма въргаляница беше ех любов...

Супер фен
    Град
    Уау! Май не е минало хич зле, а? *дава пет на ох* Честито

Guest
    къде ти се изпразни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си