- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за окосмяването отдолу..
ох в ужас и паника съм вече ... проблема е че след 3 часа ми престои да правя за първи път секс с приятеля си и общо взето всичко е на 6, подготвена съм обаче има един проблем.. обръснах си целия триъгълник (както винаги де) обаче нааааай-отдолу баш при срамните устни и ануса не мога..едно че не ми е удобно, второ че съм нервна вече и ме е страх да не се порежа. и това много ме притеснява да не би той като види малко косми най-долу да не му стане някво гадно.. ох не знам притеснява ме достаа посмъртно не мога да ги махна вече тия косми точно там !!
чуда се дали ще му направи впечатление ?
П.С. темата не е шега..![]()
kaji mu 4e ne si uspqla da mahnesh malko kosum4eta i ako mu e tolko nepriatno mu kaji da zeme i da te obrusne toi 4e ti nemojesh sama
Мммм, идеята за обръсването никак не е лошаНо поначало не вярвам да му направи впечатление. Една от приятелките ми не се бръснеше отдолу, но това не ми пречеше да я "ям"
Стига да си чиста и свежа отдолу, няма значение.
И успех довечера! ^^ Използвайте презервативи!
ми ако са малко едвали ще му направи впечатление освен ако не те лиже!!! затва налапй му го ти !!!!![]()
](*,)
![]()
![]()
ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!
ее те ако са малко и малки невярвам да си забие главата там и да гледа с лупа!?
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Това подготовката и нагласата за секс са много гадни неща.
Инъче и да ги види едва ли ще се отврати чак толкова, че чак да се самоубие...или пък може и да го направи де
Споко, к'во толкова...пак по-бива отколкото да не си се барнала там
oh ami i az sum taka. qvno zavisi ot izvivkite muchila sum se suma ti vreme i pak ne stava. vajnoto e drugade da e ok i kakto kaza momcheto da si sveja i chista!
Ее! Я стига глупости! Като е загорял 4овекът и му предстои да прави секс изобщо сигурно няма и да забележи някви си там мизерни косми![]()
![]()
Робинята на Quench
са чета тая тема и виждам че си я писала на предния ден.значи голямото събитие е минало!.....и та кажи ко стана?забеляза ли ги?![]()
Let The BEAT Control Your Body
И на мен ми е интересно как минaРазкажи на твоето голямо интернет семейство, ама с подробности (да, знаем, било е много по-гадно, отколкото си си го представяла, ама какво да се прави
)
az sym priqtelqt i....beshe mn kosmata i se otwratih
Ако държи на теб,няма да ти направи никакъв проблем.Еее,и ако има малко косми,голяма работа-няма да го изядат!Най-важното е всичко да мине добре!
Абе вие само за секс ли се бръснете?![]()
![]()
2т. системно
на мен веднъж ми направи впечатление, когато лизах но не еболка за умиране!Първоначално написано от ох
ми мерси за интереса всичко мина екстра \/ мисля че никакво впечатление не му направиха въпросните косъмчета. пък и как да му направят като беше едва ли не неадекватен от желание за секс
аз също де
голяма въргаляница беше
ех любов...
![]()
![]()
Уау! Май не е минало хич зле, а? *дава пет на ох* Честито![]()
къде ти се изпразни