.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: По секса

Hybrid View

Guest

По секса

има ли начин да се разбере дали гаджето ви е спало с друга по секса?

Guest
    po-lesen na4in e prosto da go pita6.6tom ti e gadje se predpolaga,4e se obi4ate i si imate doverie.nqma ni6to sramno v tova da ne e spalo s druga.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Начин да разбере дали е девствен? Да - стига ти самата да не си девствена. Тези с по-малко опит са несигурни, грешат, често обвиняват партньорката за собственото си невежество..

А иначе, ако сте си заедно от доста време и питаш дали можеш да разбереш дали ти е изневерявал - няма начин. Дори и да вкарва някой нов номер, може просто да е прочел нещо, не е задължително да са му го "показали". Всичко е до женска интуиция тук.

Инетересен въпрос!На мен също ми е интересно.Аз до сега не сам забелязала някаква огромна разлика освен че вече не се страе много много ама то тва ......

Момиче съм!!!

Повече от фен
    A na menmi e interesno ne6to dr...sorry 4e se otklonqvam ot temata ama...Pri momi4etata ima na4in da se arzbere dali sa devstveni, v smisyl imat si tam nqkva devstvena cipa, i 4ak sled kato se razkysa ve4e ne sa devstveni, a pri mom4etata? Nastypvq li nqkva razlika kato pri momi4etata?
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    po-lesen na4in e prosto da go pita6.6tom ti e gadje se predpolaga,4e se obi4ate i si imate doverie.nqma ni6to sramno v tova da ne e spalo s druga.
    е немога да го питам преди известно време ми каза че в началото е имало още 3 освен мен,поради тази пречина незнам дали мога да му повярвам.ако издържа повече от преди това може ли да се дължи на на прекалено много секс?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shalis
    A na menmi e interesno ne6to dr...sorry 4e se otklonqvam ot temata ama...Pri momi4etata ima na4in da se arzbere dali sa devstveni, v smisyl imat si tam nqkva devstvena cipa, i 4ak sled kato se razkysa ve4e ne sa devstveni, a pri mom4etata? Nastypvq li nqkva razlika kato pri momi4etata?
    не

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ако издържа повече от преди това може ли да се дължи на на прекалено много секс?
    Т.е. свършва по-бавно? Това означава, че начинът му на мислене се е променил и вече идеята му не е да си ръгне чушката, а да направи нещо наистина смислено. Да, най-често до тази промяна се стига след доста опит.. Но това не означава, че причината е друго момиче. Може и ТИ да си причината.

И все пак, ако той твърди, че е излизал с 4 едновремено - или е пълен идиот, или тотален женкар. Залагам на първото ^^

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии аз не мога да разбера точно какъв е въпроса ако е дали гаджето е девствено - да може да се разбере ако другия не е девствен ще усети .. а ако въпроса е дали може да разберем че не е изневерил по секса- ми не можем

Цитирай Първоначално написано от panterata
    ... а ако въпроса е дали може да разберем че не е изневерил по секса- ми не можем
    Жалко

Момиче съм!!!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Boynce
    ... а ако въпроса е дали може да разберем че не е изневерил по секса- ми не можем
    Жалко
    И слава богу, бих казал аз. Кекекекеке

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Жалко

Тц тц

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Жалко
    Мъже

Момиче съм!!!

Супер фен
    Град
    Хей, какво!? Вече 7 седмици съм на сухо, за да не изневерявам! Преди 3 се върнах във Варна, ама - късмет, на партньорката ми й дойде! А тук ми ти си въртят дупенцата едни първокурснички, по-загорели от мене.. Gah! Отвратително е да си верен ^^

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е,сексът не е всичко бе! Има далеч по-важни неща от нго в 1 връзка. А това дали ще изнверяваш се е личен твой избор. Аз лично в такъв момент смятам,че удачния вариянт е да караш на ръчна,докато те огрее!

Guest
    100% ти изневерява

Супер фен
    Град
    Хахахах, като намери по-добър - да заповяда А и около нея е пълно с мои агенти, които ми докладват за всичко ^_^

Шегата настрана, аз наистина много я ревнувам (без да й казвам), но от любов, не защото ми е давала повод :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си