- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По секса
има ли начин да се разбере дали гаджето ви е спало с друга по секса?
po-lesen na4in e prosto da go pita6.6tom ti e gadje se predpolaga,4e se obi4ate i si imate doverie.nqma ni6to sramno v tova da ne e spalo s druga.
Начин да разбере дали е девствен? Да - стига ти самата да не си девствена. Тези с по-малко опит са несигурни, грешат, често обвиняват партньорката за собственото си невежество..
А иначе, ако сте си заедно от доста време и питаш дали можеш да разбереш дали ти е изневерявал - няма начин. Дори и да вкарва някой нов номер, може просто да е прочел нещо, не е задължително да са му го "показали". Всичко е до женска интуиция тук.
A na menmi e interesno ne6to dr...sorry 4e se otklonqvam ot temata ama...Pri momi4etata ima na4in da se arzbere dali sa devstveni, v smisyl imat si tam nqkva devstvena cipa, i 4ak sled kato se razkysa ve4e ne sa devstveni, a pri mom4etata? Nastypvq li nqkva razlika kato pri momi4etata?
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
е немога да го питам преди известно време ми каза че в началото е имало още 3 освен мен,поради тази пречина незнам дали мога да му повярвам.ако издържа повече от преди това може ли да се дължи на на прекалено много секс?Първоначално написано от Анонимко
неПървоначално написано от shalis
![]()
Т.е. свършва по-бавно? Това означава, че начинът му на мислене се е променил и вече идеята му не е да си ръгне чушката, а да направи нещо наистина смислено. Да, най-често до тази промяна се стига след доста опит.. Но това не означава, че причината е друго момиче. Може и ТИ да си причината.Първоначално написано от Анонимко
И все пак, ако той твърди, че е излизал с 4 едновремено - или е пълен идиот, или тотален женкар. Залагам на първото ^^
амии аз не мога да разбера точно какъв е въпроса ако е дали гаджето е девствено - да може да се разбере ако другия не е девствен ще усети .. а ако въпроса е дали може да разберем че не е изневерил по секса- ми не можем![]()
И слава богу, бих казал аз. КекекекекеПървоначално написано от Boynce
![]()
Първоначално написано от shizzle
Тц тц![]()
![]()
Робинята на Quench
Хей, какво!? Вече 7 седмици съм на сухо, за да не изневерявам! Преди 3 се върнах във Варна, ама - късмет, на партньорката ми й дойде! А тук ми ти си въртят дупенцата едни първокурснички, по-загорели от мене.. Gah! Отвратително е да си верен ^^
100% ти изневерява![]()
Хахахах, като намери по-добър - да заповядаА и около нея е пълно с мои агенти, които ми докладват за всичко ^_^
Шегата настрана, аз наистина много я ревнувам (без да й казвам), но от любов, не защото ми е давала повод :P