- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pomognete mi molqqqqqqq
zna4i imam problem,.. malkata dqsna sramna usna se e srasnala s dqsnata golqma sramna usna i neznam kakwo da pravq polu4ilo se e kato izrastak i e mn gadno prosto neznam kakwo da pravq molq vi posavetvaite me (ne si mislete 4e se bazikam shtoto kato gledam dr temi i taka si mislqt za po absurdnite temi...) molq pomognete ot4aqna sum ot nqkolko sedmici e taka i prosto e mn gadno POMOSHT
май нищо не разбрах
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
az puk razbrah i ti preporu4vam sreshta s genekolog....
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
ако си смела грабвай ножицата и клъц ако не доктора е по-смел!
![]()
nie ne mojem da ti kajem trqbva lekar.uspeh
e se pak ne suim luda to boli.....a pri genekolog nemoga da otida shtoto genekologa poznava maika mi shtoto se pak jiveq v malak grad puk ako otida trqa da e s neq a nestaa shtoto toi moje da i kaje 4ene sum devstvena i ne sum mn mn za tazi ideq..tei 4e molq vi daite nqkvo dr reshenie neshto bilki gluposti molq vi se
а щтом нещеш с ножицата ок ама я обясни аджаба как стана това? мн интересно ми стана сори ама интересно.......
ее само един генеколог ли имате в града ... ако е така по добре кажи на майкати за проблема .. успех
nekfo_sladko_bebe ami lesno prosto ednata se e srasnala s drugata ;( napravo sum ot4aqna((
a kak stana tova i predstava si nqmam daje ne pomnq .... prosto ei taka ot izvednuj li e nz ama az izvednuj go uzyznah(
ЕМИ ТРЯБВА ДА СЕ МИЕШ!
ne do mieneto 6toto se miq po 2 puti na den....Първоначално написано от Анонимко
е добре това нещо пречи ли ти?
Гинеколозите не са клюкарки и нищо не ти пречи да отидеш и без майка си при него. А ако няма друг начин - срам, не срам, отиваш с майката и се надяваш той да си замълчи. Иначе току-виж станало нещо лошо. "Билки-милки" за подобни неща не знам.
mnogo ...men me e sram da se sableka pred nqkoi da ne mi se smee...i kat se setq 4e priqtelq mi iska da me lije az nqma da mu dam zaradi tova shtoto e super...gadno takova kato izrastuk ve4e e stanalo a mn mi se iska da mu dam..:\ molq vi HELP ME
abe macka,kak si predstavq6 4e s bilki 6e se "ot-rastne",a?q pomisli malko...osven ginegolog drugo re6enie nqma...ginekologa trqbva da zapazi v taina tova dali si ili ne si devstvena
moq problem e 4e genekologa e muj ako beshe jena dobre shte otida ama toi muj ....:\\\\ ama se pak moje i da otida no se pak HELP MEПървоначално написано от shizzle
Е,ако е нещо по-сериозно срам не срам-трябва.Просто трябва да си сигурна,че не е нещо сериозно.
ei navihte me nqkoi hubav slun4ev den dokato oshte nqma snqg shte otida do bolnicata...:[
ае все още не мога да си представя как изглежда, а имам фантазия я за най-добре прати няква снимка и да видим всички за какво става дума, аджава сме измислили заедно нещо![]()
1vo 4e nqma snimka a i ne mislq i da imam i 2ro se pak nqma da si pokazwam....na si4ki....ne sum 4ak tolkova luda...kolkoto i nikoi da ne me poznava se pak gadno e...:\
ем като отидеш в болницата и ти кажат че това е медицински феномен ! тогава искаш не искаш ще те снимат![]()
![]()
Споко момиче,като отидеш на гинеколог не е задължително да те бърка и да гледа дали си девствена.Казваш,че имаш еди какъв си проблем и да те погледне.Даже може и ГП-то ти да те прегледа,щом толкова ти е на зор.От там личния ти лекар ще ти препоръча къде да отидеш,защото така или иначе за гинеколог се ходи със направление,ако не ти се ръси 10-15 лв.на частно.Първоначално написано от nemam ime
Аз така и не разбрах как точно са ти сраснали малките и големи ср.устни,но задължително отиди на лекар.Понякога се получават едни такива набъбвания и сраствания,но те са съвсем различни неща,няма да те плаша,но задъжително посети лекар.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
веднага на лекар.. няма срам !! здравето е най важно
Първоначално написано от nemam ime
Иди на лекар