- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pomognete mi molqqqqqqq
е..... как ще ти е от няколко седмици така,ей така сидеше си мирно и кротко и те изведнъж се срастнали така ли? Те ако се бяха срастнали още при раждането трябваше да се бяха срастнали.Първоначално написано от nemam ime
nqma drug na4in osven da otide6 na doktor .....otidi bez maika ti i go pomoli da zapazi problema ti v taina .....toi vse pak e laekar i 6te spazi jelanieto ti .... a ako ne ptide6 na vreme posle moje da stane po seriozno i ....i togava sas sigurnist maika ti 6te razbere.....
Slunce, preporu4vam ti da otide6 na lekar, za6toto tova moje da e nqkakvo zabolqvane, da se nadqvame, 4e ne e. No takiva ne6ta ne stavat bez pri4ina! Ne znam v koi grad jivee6, az su6to se pritesnqvah da otida na ginekolog predi vreme, za da ne kajat na maika mi, 4e ne sum devstvena, no otidoh ne sujalqvam, za6toto kolkoto me be6e sram da se subleka pred ginekologa, tolkova i iskah da se re6i problema mi. Maika mi razbra, 4e ne sum devstvena(spoko, ne ot ginekologa, a ot men) i go prie normalno, spoko! Ako ne si prekaleno malka, ako si nad 15 primerno i kaji na maika ti bez strah, ako puk ne iska6 d i kazva6 i kaji smao za problema ti, a lekarq e DLUJEN da mul4i i da ne izdava tainite na pacienta si! spokoino, no v nikakuv slu4ai ne prenebregvai problema, za6toto moje da se vlo6i(ne iskam da te pla6a, no otidi za vs slu4ai)
Uspeh i dano da se opravi vs, ne se pritesnqvai. Obqsni i na priqtelq si, 4e ne moje6 da mu pozvoli6 frenska, tui kato se pritesnqva6 i ima6 problem i kato se opravi tozi problem 6te mu pozvoli6Ne se pritesnqvai samo
Kusmet
![]()
Nqma smisul da te e sram ot ginekologa, vse pak tva mu e rabotata i gleda takiva ne6ta vs den, spokoi men me be6e sram, ama ne me izqdha kato otidoh
![]()
tva ne e za tuk a e za lekar