- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ne sam naqsno..?
mm chudia se poneje ne sam pravila oshte frenska- momcheto sas ili bez prezervativ triabva da e i vobshte momichetata kak predpochitate? sigyrno za tezi koito sa go pravili vaprosa e smeshen ama az naistina ne znaqmersi
![]()
без презерватив.Вкусът на гума не ми е особено приятен.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
eeee mn qsno 4e bez...ako si sigurna v pr si,4e nqma da ti lepne ne6to...no spored men frenska s kaput e edno ni6to... po princip prostitutkite prevqt svirki s kaput,6oto gi pravqt na vseki sre6tnat i e dosta veroqtno da hvanat ne6to
ultra a какъв вкус предпочитеш докато го правиш на чистичко ли да ти бие![]()
Естествено,че без презерватив,освен ако не искаш да е с онези презервативи с някакъв вкус.Просто на момчето ще му е по-приятно,а и на теб,защото вкусът на презерватив не е много приятен.![]()
Намажи си го с мента ^^ Да те видим как ще се възпали![]()
Не,на едномесечен не измит пишок.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
е аз те питах сериозно ти се излигависега е мой ред
та ще направя едно мое умо-заключение. ако има такива хора дето си мият пишките веднъж седмично, не искам да си пмислям за цял месец, то аз съм мн погнусен! Но ако ти си попаднала на такъв тогава изкрено ти се извинявам от цялото мъжко общество.... и тука вече ще се излигая като ти кажа една максима "първо душиш после духаш" ако нещо не е наред не го прави
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
mersi mnogo za saveta
![]()
Това ми харесаПървоначално написано от Анонимко
\
/ !!!
Не знам как мирише не мит пишок.Предполагам,че на спарено.Написах месец,защото предположих че наистина няма да лъха на приятно.![]()
Честно казано не съм гнуслива,но не ми харесва вкуса на латекс-било то на ягодки,бананчета и др.такива.
Харесва ми на измитичко със сапунче![]()
ами без презервативтака е по хубаво и на мен и на момчето
![]()
не мисля че има повече какво да се добави по тематаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Без презерватив разбира се! Ако си сигурна 4е няма да ти лепне нещо де..
Ина4е с презерватив той не усеща нищо, а ти в общи линии имаш 4увството 4е ядеш гума и резултатът не е приятен и за двамата![]()
![]()
Робинята на Quench
uaxaxaxa...ako ti se dyv4e dyvka davai s prezervativa...xaxaxax
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
=D> to4no taka само ако си сигурна в него и здр му състояниеПървоначално написано от SINDEL
а ина4е btw durex tingle -ммм не са 4ак толкова лоши...в смисал наложи се да продължим с френска и определено вкуса и за двамата не бе6е лош и не бе на гума![]()
![]()
![]()
mn qsno che BEZ!!![]()
kva e taq svirka s condom we kfo 6te useti maja - ni6to
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
tova me podseti...imam 1 priqtelka,deto kakvoto i da i predlojish - duvki,sladkishche,neshto za piene,parfium...abeee vsicho i purvo dushi,posle probva..obleshtih se az i q pitam 'abe ti na ivoooo
?'
(shtoto vse pak sa zaedno ot 3g.) i tq mi razkaza kak purviq put-po sushtiq nachin..subylo momcheto gashtite,kleknala nashta i dushi predi da pravi neshto drugo
![]()
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
аве мила ако обичаш да хапваш гума за закуска си прави и с кондома...не си мисли че се бъзикам просто пояснявам....нема как да напраиш свирк а на момчето с кондома и той да усети нещо по различно от това че си начинаеща...споко ще се научишПървоначално написано от mimsss`vt
![]()
![]()
Много умна мацка, ако питаш менПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
![]()
![]()
То ако е с презерватив, има ли смисъл от свирката?Първоначално написано от mimsss`vt
male maleПървоначално написано от ABSOLUT`me
T'ва ми харесаПървоначално написано от ABSOLUT`me
По темата: и аз се присъединявам към "без презерватив"
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
a sigurno li e 4e ne mogat da se prihvanat nqkakvi bolesti ako e bez prezervativ?(sorry ama s1m leko neinformirana,daje dosta)
могат да се прехвърлят болести... има мн видове .. затова трява да си сигурна в 4овека с който си ...Първоначално написано от Анонимко