.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Как казвате здравеи :Д

Кагото непознавате някои от противоположния пол и нямате общи приятели.
    Как се запознавате при него отивате и ?

В2:
    Когато искате да ходите/гаджета с некои как му предлагате

Завиви.. трябва да оцеля примерно точния момент.. и тогава да я похваля с нещо и да се запознаем...
    А за предлижението.. до сега съм правил САМО 2 !! и последното беше от ИСТИНСКА но без никакъв ЕФЕКТ
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!

Re: Как казвате здравеи :Д

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Кагото непознавате някои от противоположния пол и нямате общи приятели.
    Как се запознавате при него отивате и ?
    В2:
    Когато искате да ходите/гаджета с некои как му предлагате
    Еми на мен досега не ми се е налагало..но обикновено когато някое момче иска да се запознаем...просто идва при мен и ми казва нещо от сорта на "здравей сладурано...цяла вечер те гледам и искам да се запознаем "...хахаха банално ама ако знаеш как да го кажеш...
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

krz
    Guest
    bez ligavshtini tip sladurano, milichko i tn napravo na vurposa hi zdr maraba iskash li da izlezem nqkade : )

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Хъх... и мен това ме мъчи от известно време. Дали е удачно да отидеш при някой и просто да се запознаете. И най-вече как да стане, след като нямате общи познати...
    А относно предложението за ходене: В никакъв случай "Айде да ходим". Най-добре нещата да станат по естествен начин. Примерно с целувка... или повече.

Айде хора, моля отговаряйте по първия въпрос, защото и мен ме интересува това в момента [-o<
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Голям фен
    Не ми се е налагало .. просто се усмихвам на съответния човек или някакъв друг жест .. и той идва и ме заговаря ..

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Не ми се е налагало .. просто се усмихвам на съответния човек или някакъв друг жест .. и той идва и ме заговаря ..
    Ами ако въпросния човек гледа пода, стените, интерьора... абе общо взето всичко, но не и мен...
    (ударих го на лична драма тука, но наистина не виждам изход от тая тъпотия.)
    Моля, автора на темата да ме извини, че се намесвам, но не искам да пускам отделна тема и да флудя.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

ne mi se eslu4valo no sigorno 6te otida 6te kaja: zdravei iskam da se zapoznaem

виж сега, момчетата чесно казано си падат по момичета дето не се срамуват да заговорят някого. така да се каже дето са по-отворени ама в рамките на нормалното
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си