абе хора направих това което си знаех че не трябва хлътнах по неподходящо момче той е просто това което търсех дълго време-красив /рус със красиви сини очи/ висок,строен,абе моето момче мечта със самочувствием,знае колко струва и се държи на положение,знае какво иска и как да го постигне... абе супер миличък и сладичък е!!! От някъде около 1 седмица реших че ще се пристраша и ще му се появя пред погледа...започнаха се едни флиртове съвсем наивни и от негова и от моя страна..ала бала..флиртчета..но нищо сериозно..в петък той дойде при мен и нещо тръгна да ми пуска закачки и аз уж на шега викам 'ти кога ще ми дадеш номера си/ и той вика 'когато кажеш' и аз 'още сега' и той ми го даде и ми вика ...краси защото не се познаваме по име,смисъл говорим си на ТИ но не сме се запознавали макар,че той знае как се казвам и аз зная как му е името...както и да е вчера си писахме супер сладки смс-и и аз днес му звъннах да си го чуя защото не издържам и какво стана въпрос и аз му викам 'има ли много момичета около теб' /защото той работи като DJ/ и той да има и аз кажи им да не те барат,защото си мой,става ли?" и той "да няма проблем,твой съм' аз съм си реалистка и знам,че такова хубвао момче явно има много обожателки но ако може да ми дадете съвет как да го впечатля,как да го сваял както се казва защото съм здравата хлътнала
благодря предварително