.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)

помощ! как да ползвам балсам? :P

Първо - момче съм, бъдете благосклонни! Не се движа из такива среди и имам дълга коса едва от скоро!

След като достигнах една дължина на косата, смятам, че вече ми е време да я поддържам по-така. Може би дори съм закъснял с почването, вече ми стига до средата на гърба (хехехе, все пак не можах да не се похваля)

Та! Купих си шампоан и балсам (Elseve Citrus CR за нормална коса с тенденция към омазняване), обаче съм малко затруднен с балсама. Цялото ми познание в тази област е каквото съм дочул оттук-оттам случайно.

В момента процедурата ми е - измивам косата веднъж с шампоана, изплаквам добре, вчесвам се, пускайки част от косата пред лицето, нанасям балсам (горе-долу колкото монета от един лев) по протежението на косъма навсякъде, изчаквам пет минути, обилно изплаквам.

Пропускам ли нещо? Правя ли нещо грешно? Не ми се ще да си мисля, че, хей! - аз използвам балсам, а всъщност да правя НИЩО.

Е, момче, идеално си запознат с процедурата, като по учебник... едно голямо Браво от мен... =D>

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от kati_0513
    Е, момче, идеално си запознат с процедурата, като по учебник... едно голямо Браво от мен... =D>

Супер фен
    Град
    Wee~ Радвам се, тогава А да ползвам ли.. как му беше името.. маска? Онова, което се нанася и после НЕ СЕ измива?

P.S. Много яки аватар и картинка, kati. Докосна един аниме-фен с тях

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Wee~ Радвам се, тогава А да ползвам ли.. как му беше името.. маска? Онова, което се нанася и после НЕ СЕ измива?

Мисла, че не е необходима, но както ти си решиш

Много благодаря, аз също харесвам тези анимета, заповядай в сайта ми, там можеш да намериш голяма колекция от тях...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Повече от фен

Използваш или балсам или маска. И защо пък маската да не се измива? На същия принцип е като балсама. След като се измиеш с шампоана слагаш маската и стоиш там няколко минути, отмиваш и си готов. ;]

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    На всеки продукт има описание на български език-това е задължително за всички стоки.Там четеш-то пише!!!
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Мега фен
    Град
    SF
    Пове4ето маски се измиват след като се омацаш. Седиш около 5 минути, изплакваш и си готов. Пък си заслужава щото определено имат ефект върху косата. Пробвай

Робинята на Quench

Супер фен
    Град
    Ясно, отивам на разходка по магазините около коледа и за маска ^^ Най-малкото ми е любопитно

az balsam si slagam samo na krai6tata na kosata za6toto ina4e se omazniava po barzo ama ako nqma6 takyv problem si slagai i po cqlata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си