- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изпраща ли ви гаджето?
я кажете ви заедно ли си ходите с гаджето,изпраща ли ви той/тя![]()
Еми естествено,че ако държи на теб ще те изпрати.То в това време в което живеем и в 15:00 да се прибираш пак е добре някой да те изпраща,кой знае какво може да ти се случи?!Ако е загрижен за теб ще те изпраща!
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
Нямам гадйе, обаче винаги като излезна с приятелка, винаги я изпращам. / междодругото да не кажа че винаги сме на градуси, просто няма как да не я изпратя. \Първоначално написано от no_fun_at_all
/
![]()
ako imah bih q izprashtal![]()
Естествено.......ako imah bih q izprashtal
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
е ,оставаше и да не ме изпраща![]()
Po-dobre da pu6a i da letq,
otkolkoto da piq i da padam!
Изпраща ме я!![]()
![]()
Робинята на Quench
Винаги ме изпраща до рейса, който ме стоварва точно пред нас![]()
![]()
Понякога ме изпраща и до нас ... мил жест е това![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от perky_girl
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
а не бе!мноо ясно!
Let The BEAT Control Your Body
Винаги изпращам момичетата независимо дали сме приятели или гаджета![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
ами в момента нямам..но ина4е не са ме изпра6тали винаги...![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
В момента нямам гадже,но когато съм имала са си ме изпращали.Сега се прибирам сама,или със сестра ми![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Винаги ме испраща до настака де кара ме с колата
но никога не ме оставя да си ходя сама
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Da,mnogo qsno,che me izprashta![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
Винаги ме изпраща, както са ме изпращали и бившите гаджета, дори и само приятели.Това е голям плюс за такова момче.
ne,znam do kolko biv6ia e durjal na men,no vinagi me ispra6ta6e.spored men i taka e redno![]()
![]()
![]()
mi mn qso dokato ne me vidi kak se pribiram ne si trugva
AKO NE VQRVA6 V LUBOVTA OT PRUV POGLED POGLEDNI ME DVA PUTI!!!
Винаги ме изпраща и дори ме и посреща![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
ахамз,бившия ми фр ме изпращаше всеки път..и те бяха едни изпращания по 3 часа не можем да се разделим,ама все пак...![]()
![]()
f@nt@zi@