- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изпраща ли ви гаджето?
I men su6to me izpra6ta gadjeto mi...mislq 4e taka i trqbva da bude![]()
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
Еми да идвам да те изпращамПървоначално написано от nasty_f
![]()
Някоя друга да желае![]()
ей браво на ваще гаджета ,хем се учудих от отговорите ,хем не![]()
мене най -често ме изпращат до рейса ,дето ходи до нас ,ама ми се ще и до нас да дойдатиначе са ме изпращали и приятели и ми е по-яко така разбира се
![]()
Е ами ако ви кажа че бившата много не удобряваше това изпращане и винаги беше до някаде........ а като знам момичетата винаги искат да ги изпращат а тая беше малко странна![]()
хаха и при мен е такаПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Еми сега нямам гадже, ама по принцип винаги са ме изпращали, с изключение на един дето не го правеше това![]()
Може да изглежда старомодно и отживелица, но за мен това е задължително, освен ако нямам основателна причинаПървоначално написано от perky_girl
![]()
хихи и при мен беше така с бившияПървоначално написано от f@nt@zi@
![]()
--== LoVe Me 0r HaTe Me That's ThE quEsTioN!? If YoU LoVe Me ThaN... ThaNk YoU! If YoU HaTe Me ThaN... FuCk You ! ==--
Сигурно причината да скъсате е била тази "изпращания по 3 часа не можем да се разделим" :PПървоначално написано от Burning_girl`
изпраща ме моя приятел всеки път до спирката,а иначе мои приятелчета идват до вкъщи да ме изпращат понякога
![]()
Винаги си я изпращам![]()
Mi do sq ne sam imal priqtelki i ne sam gi ispra6talama ko da se prai
az se samo izpra6tam sam do vka6ti xaxadxax :P![]()
xixixixa xaxaxxoxoxoaoxaxaixai
Teide kvo pak we eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:P![]()
Изпраща ме абсолютно винаги, което е страшно мило от негова страна понеже живеем на 40 минути един от друг и той напразно се лашка по автобусите по няколко пъти на ден.
Естествено, че ще я изпращам. Знам ли може нещо да и се случи. Нека да съм сигорен аз там до вратата![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
да :P
мога с ръка на сърцето да кажа, че никога не съм се прибирала сама в къщи. той винаги е бил със мен - и на излизане, и на връщане. просто сам той ми е казвал, че не може да ме остави сама![]()
Пфф,хаха нещо не можах да ти cxвана логиката,то едва ли и ти сам се разбираш какво искаш да кажеш,но както и да е.Първоначално написано от ^y0`y0`mAN^
Мисля,че няма нужда да ми коментираш поста,защото все пак това си е моето мнение,ако исках чуждото-щях да пусна тема,и специално да питам,каквото ме интересува.
Мерси много!
f@nt@zi@
dammmm izpra6tat me![]()
I moq priqtel vinagi me izpra6ta , kato se zamislq ne me e ostavql da se pribiram sama...![]()
Mnogo dale4e jivee moita lubov.![]()
Ina4e q izprashtam do reisa i go 4akam s neq.
In dreams there are no rules...
me 2Първоначално написано от krz