- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пет месеца по късно...
Ми заминавай да живееш при него. След като се обичате се вземайте не правете като по сапунените опери![]()
Ами аз просто нямам думи. Толкова е хубаво.![]()
Винаги си казвам, че отново няма да плача.
Повтарям си няма от болка да се влача.
Дори от очите да не потичат сълзи,
ръце протягам за да уловя нечии мечти.
Ако можех паля си гумите и заминавам веднага!Ама...още 6 месеца и съм там... [-o<
Вместо да пишеш тея мрачни работи можеше да ни обясниш за какво точно става дума![]()
Лооол това е доста тъжно и гадно..ноо си го написала феноменално =D> =D> =D> =D>
Ами к-3 ако беше чел другите теми който съм пускала можеше и да схванеш...Що се отнася до това колко е тъжно никого не съм натискала да го чете.Като не ти харесва, проблема си е твой!
znaesh li mislq samo i edinstveno,che trqbva da vurnesh predishnoto momiche...nqma smisul da stradash i da se zatvarqsh v sebe si...
Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
ми ако са пак такива резили подтикващи да си режем вените не мерси.
Пък и от каде на каде трябва да чета всички теми у форума чета това което им е интересно.![]()
If you currently pay, say, 6 percent for the mortgage and can get a total refi at 6.5 percent, it might be a much better deal than keeping a small balance first mortgage at 6 percent and getting a second loan at a much higher interest rate. interest only mortgage interest only mortgage http://dip.doe-mbi.ucla.edu/mrtg/doc...-Mortgage.html
Typo i s pravopisni gre6ki!
това каоето си написала наистина ме трогна и ти пожелавам от все сърце той да се върне и пак да е с теб...успех![]()