- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да отида ли в тях?
Еми историята ми бая дълга за тва ще я посъкратя....та с 1 момче се обичаме от супер много време(7 месеца),аз сам на 15,той на 16...дотук добре..ОБАЧЕ-не сме ходили,не сме се целували....просто той е супер срамежлив и аз все изчаквах ии замалко не го изгубих...сега пак имаме шанса да се съберем...проблема е че той не иска да сме се целували в даскало понеже много го е срам от тея от класа му,верно ужасни са ама мене ми е мн кофти че го е толко срам ;( Та сега ме е поканил да ходя в тях ии дам да си се мляскаме на воля...ма ще е някакси смешно заради едното целуване да се разкарваме до тях...а в даскало да се държим се едно няма нищо...супер мн искам да го награба пред всички,нека гледат....ама др вариант е някак си да го замъкна в кенефите и там да си поиграя с него :П плс давайте съветчета как да постъпя...мерси предварително че отделяте от собственото си време за мен![]()
Nai dobre stoi i se 4udi kvo da pravi6...Първоначално написано от DiLeMma_F
Хахахаха ебати връзката само се целувате ясно какви са ви чувствата и отношенията
Много ми е странно,защо така постъпва...ако те харесва толкова много няма да го е срам.Просто говори с него и му кажи,че не трябва да му пука за хорското мнение,а е важно вие да се чувствате щастливи.Но аз не мога да разбира,той само в училище ли не искате да се целувате или по принцип в центъра,на публични места,защото това вече е проблем?Аз не бих издържала,ако харесвам толкова едно момче да го гледам как пред другите е безразличен към мен...
Еми само за даскало се отнася и наистина мога да ви кажа че има адски силно привличане м/у нас...въпреки че цялата ситуация е супер смотана....и мерси на koalka за съвета...опитвала съм се да му обясня че не тряя му пука ма явно си е такъв характер момчето... ;(
и аз сам на тфа мнениеПървоначално написано от koalka
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Не ходи точно у тях,но момчетата ги е срам в даскало да се целуват,Първоначално написано от DiLeMma_F
така,че измислете някакво място навън:в кафето или в кино някаде, но не изведнъж у тях!!!
МОже просто да не се е целувал до сега и да го е срам да не се изложи пред тебе и най-вече пред другите. Ако питаш мене по-добре приеми поканата му, отидете в тях, правете какво ще правите и после може да му е по лесно. Пък и като свикне и се поотпусне може да реши че иска и в училище да се целувате.
Така е.. може наистина да го е срам.. или да не е пробвал.. НАИСТИНА.. отиди у тях.. виж там какво ще стане. Късмет![]()
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
Иди в тях и си се целувайте(пък и други неща може) наволя.А и така ще ви е по комфортно.А замисляла ли си се,че те кани в тях не само,за да се целувате?!?!?!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Иди в тях и си се целувайте(пък и други неща може) наволя.А и така ще ви е по комфортно.А замисляла ли си се,че те кани в тях не само,за да се целувате?!?!?!
и аз съм на това мнение но като отидеш внимавай ако искаш такива работи и си помисли добре да не направиш някоя грешка че после може да съжаляваш.
Успех
Мисля че доста добре го познавам и не иска секс от мен....само "цунки"....наистина искам да го накарам да се поотпусне,но просто нямам идея как може да стане товаискам в даскало да не му пука от нищо,а не да ходим специално за да се мляскаме в тях...
naistina ..idete u tqh...vij kakvo 6te stane..pyk moje i da se otpusne..i vij ti moje i v daskalo da iska da se celuvate..USPEH![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
според мен не ходи