- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vapros
Sigurno vi e pisnalo ot vaprosi ot sorta na Moje li da e bremenna i t.n., no vse pak da popitam i za vasheto mnenie.
S priatelkata mi pravihme sex, no po vreme na liubovnata igra neshtesh li stignahme do tam che tia vika da i go vkaram bez prezervativ. Stisnah s prasti glavichkata na penisa si i izleze edna kapchica... trudno da go opredelia bezcvetna ligava technost koiato saprovojda spermata. Iztrih ia s prast i vkarah glavichkata leko. Togava mi prosvetna che sam idiot i ia izvadih. Slojih prezervativ i prodaljihme.
Ta vaprosa mi e moje li da ima neshto. Kak mislite?
Нищо не се е случило, спокойно. Абсолютно. Нищо.
А това, че ти е просветнало, че си идиот е много добре. Аз с това просветление си отбелязвам началото на съзнателния живот. Един път като разбереш, че си чепух, можеш да я караш само нагоре![]()
Shizzle,r u high right now?!
Щото много злодейско го раздавш днес....
![]()
Abe nz nai veche me pritesniava tva s taia technost. Chuval sam i v neia ima spermatozoidi...
Първоначално написано от Анонимко
Съгласен съм .. и в тази течност също има сперматозоиди...
След този случай вместо да продължавате е трябвало бързо да изтичате до аптеката за хапчета...
Първоначално написано от Mster
Евала, първият който се е сетил на време, да си сложи гумата! ЕВАЛА ЕВАЛА =D> =D> =D> =D> =D>
Vsichko tova ok, no kak mislite za tova ima li veroqtnost da e stanal gaf. Parvo ima li naistina spermatozoidi v tazi technost. 2ro tva che sam ia iztril s prast ima li niakvo znachenie i 3to tva che si vkarah samo glavichkata ima li niakvo znachenie?
Сперматозоиди има, но са в много по-ниска концентрация, отколкото при еякулация. То от едно сухо ръгване бебе не се прави, успокойте се малко.
Като че ли няма нормални хора вече - или го правят ей-така, или се притесняват от глупости! Не се шашкай, пич. И не се тровете с хапчета! В никакъв случай. Те са за много по-сериозни случаи.
Blagodaria za mneniata shizzle
Не сте направили белята, спокойно.
И голямо браво, 4е си се сетил да сложиш гумата, малко сте толко... как д акажа... абе малко сте тия дето ше го направят![]()
![]()
Робинята на Quench
Нищо няма-бебета не стават от въздуха. за да има бебе са нужни жена в овулация,която има годна яйцеклетка. Яйцеклетката живее 12 часа. Освен това трябва сперматозоидите да са с висока концентрация-мисля,че беше 35 милиона на мимилитър,а и самата сперма трябва да се впръска навътре,защото разстоянието от входа на влагалището до тръбите е огромно. А на всичкото отгоре 1 от 5 оплождания на яйцеклетка води до бременост,то ест до загнездване на зиготата във влагалището. Каква е според теб вероятността да си забременил приятелката си?
nqma nikakyv problem,ne se pritesnqvaiako pyk tokova mnogo ste uplasheni i dvamata-edin test i shte se uverite,che nqma gafove
![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
Аахахаха, това много ме накефи. Чак ми увисна носа като си помислих, че ще искам да ставам баща. Бая сериозни напъни ще има, а? ^^Първоначално написано от krem4et0
Аз пък съм дете на грехаМного се радвам, че по онова време е нямало Постинор ^^ Не, всъщност, за да сме честни, не е така, просто ми харесва да си мисля, че съм грешка
![]()