.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Vapros

Mster
    Guest

Vapros

Sigurno vi e pisnalo ot vaprosi ot sorta na Moje li da e bremenna i t.n., no vse pak da popitam i za vasheto mnenie.
    S priatelkata mi pravihme sex, no po vreme na liubovnata igra neshtesh li stignahme do tam che tia vika da i go vkaram bez prezervativ. Stisnah s prasti glavichkata na penisa si i izleze edna kapchica... trudno da go opredelia bezcvetna ligava technost koiato saprovojda spermata. Iztrih ia s prast i vkarah glavichkata leko. Togava mi prosvetna che sam idiot i ia izvadih. Slojih prezervativ i prodaljihme.
    Ta vaprosa mi e moje li da ima neshto. Kak mislite?

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Нищо не се е случило, спокойно. Абсолютно. Нищо.

А това, че ти е просветнало, че си идиот е много добре. Аз с това просветление си отбелязвам началото на съзнателния живот. Един път като разбереш, че си чепух, можеш да я караш само нагоре

Мега фен Аватара на quench
    Shizzle,r u high right now?!

Щото много злодейско го раздавш днес....
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Guest
    Abe nz nai veche me pritesniava tva s taia technost. Chuval sam i v neia ima spermatozoidi...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Abe nz nai veche me pritesniava tva s taia technost. Chuval sam i v neia ima spermatozoidi...

Съгласен съм .. и в тази течност също има сперматозоиди...
    След този случай вместо да продължавате е трябвало бързо да изтичате до аптеката за хапчета...

Guest

Re: Vapros

Цитирай Първоначално написано от Mster
    Sigurno vi e pisnalo ot vaprosi ot sorta na Moje li da e bremenna i t.n., no vse pak da popitam i za vasheto mnenie.
    S priatelkata mi pravihme sex, no po vreme na liubovnata igra neshtesh li stignahme do tam che tia vika da i go vkaram bez prezervativ. Stisnah s prasti glavichkata na penisa si i izleze edna kapchica... trudno da go opredelia bezcvetna ligava technost koiato saprovojda spermata. Iztrih ia s prast i vkarah glavichkata leko. Togava mi prosvetna che sam idiot i ia izvadih. Slojih prezervativ i prodaljihme.
    Ta vaprosa mi e moje li da ima neshto. Kak mislite?

Евала, първият който се е сетил на време, да си сложи гумата! ЕВАЛА ЕВАЛА =D> =D> =D> =D> =D>

Guest
    Vsichko tova ok, no kak mislite za tova ima li veroqtnost da e stanal gaf. Parvo ima li naistina spermatozoidi v tazi technost. 2ro tva che sam ia iztril s prast ima li niakvo znachenie i 3to tva che si vkarah samo glavichkata ima li niakvo znachenie?

Супер фен
    Град
    Сперматозоиди има, но са в много по-ниска концентрация, отколкото при еякулация. То от едно сухо ръгване бебе не се прави, успокойте се малко.

Като че ли няма нормални хора вече - или го правят ей-така, или се притесняват от глупости! Не се шашкай, пич. И не се тровете с хапчета! В никакъв случай. Те са за много по-сериозни случаи.

Guest
    Blagodaria za mneniata shizzle

Мега фен
    Град
    SF
    Не сте направили белята, спокойно.
    И голямо браво, 4е си се сетил да сложиш гумата, малко сте толко... как д акажа... абе малко сте тия дето ше го направят

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нищо няма-бебета не стават от въздуха. за да има бебе са нужни жена в овулация,която има годна яйцеклетка. Яйцеклетката живее 12 часа. Освен това трябва сперматозоидите да са с висока концентрация-мисля,че беше 35 милиона на мимилитър,а и самата сперма трябва да се впръска навътре,защото разстоянието от входа на влагалището до тръбите е огромно. А на всичкото отгоре 1 от 5 оплождания на яйцеклетка води до бременост,то ест до загнездване на зиготата във влагалището. Каква е според теб вероятността да си забременил приятелката си?

Голям фен
    Град
    Разград
    nqma nikakyv problem,ne se pritesnqvai ako pyk tokova mnogo ste uplasheni i dvamata-edin test i shte se uverite,che nqma gafove
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Нищо няма-бебета не стават от въздуха. за да има бебе са нужни жена в овулация,която има годна яйцеклетка. Яйцеклетката живее 12 часа. Освен това трябва сперматозоидите да са с висока концентрация-мисля,че беше 35 милиона на мимилитър,а и самата сперма трябва да се впръска навътре,защото разстоянието от входа на влагалището до тръбите е огромно. А на всичкото отгоре 1 от 5 оплождания на яйцеклетка води до бременост,то ест до загнездване на зиготата във влагалището. Каква е според теб вероятността да си забременил приятелката си?
    Аахахаха, това много ме накефи. Чак ми увисна носа като си помислих, че ще искам да ставам баща. Бая сериозни напъни ще има, а? ^^

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Фактите са такива просто. Разбира се може да стане от първия път,но може и след многомесечни и многогодишни опити. мен са ме "правили" повече от година.

Супер фен
    Град
    Аз пък съм дете на греха Много се радвам, че по онова време е нямало Постинор ^^ Не, всъщност, за да сме честни, не е така, просто ми харесва да си мисля, че съм грешка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си