V tozi forum sum nov i mi pravi vpe4etlenie(ne iskam da obijdam nikogo),che se diskutirat dosta povurhnostni temi,kato obiknoveno mneniqta se pripokrivat.Men me interesuvat globalnite,ve4nite vuprosi,a ne takiva kato:"Obi4a li me onzi?","Da mu pusna li na drugiq?" i t.n.OKa dopusnem,4e se rajdate i imate strahotni roditeli,vsi4ki vi haresvat i imat mnogo visoko mnenie za vas.Mom4etata/Momi4etata sa ludi po vas,kogato imate nay-golqma nujda ot tova.Prez mladejkite vi godini nikoga ne ste 4uli po va6 adres nqkoi da kaje lo6a duma.Imate pari v izobilie.Navsqkude,kudeto otidete se obgradeni ot obi4 i vnimanie.Skusvate se ot sex.Sled tova si namirate perfektnata polovinka-muj/jena,koqto e suvur6ena vuv vsqko otno6enie.Rajdat vi se detza,koito bezkraino obi4ate.V profesionalno otno6enie ste za zavijdane:6ef ili izpulnitelen direktor v slujbata i polu4avate 5 puti pove4e,otkolkoto va6ite kolegi.Vsi4ko vurvi prekaleno dobre,dokato ne navur6vate,da re4em,75-godi6na vuzrast,kogato polu4avate infarkt i sled nqkolko dni umirate.Ta vuprosut mi e:"KAKUV E SMISULUT NA VASHIQT JIVOT?"I molq vi,ako se izkazvate,ne se izmukvaite s trivialnoto:"Smisulut na jivota mi e da produlja familiqta" ili ne6to ot tozi sort.Blagodarq za vnimanieto!
Zdravei,
Tyk sum,za da si namerq istinski priqtel/ka.Haresvam po-zatvorenite i samotni li4nosti,zatova ako ti si takuv/a i iska6 ne6to da spodeli6-ne se kolebay,a mi pi6i!S radost 6te ti otgovorq!!!