.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Задънена улица
    Guest

В заднена улица съм , моля помогнете ми!

Здравейте всички! Имам голям проблем . В момента си имам гадже , но тази вечер разбрах ,че момичето, в което съм влюбен и с което сме били заедно преди време и ме заряза отново иска да сме заедно .Аз също искам да съм с нея , но проблема е че съм гадже с нейна приятелка и тя неиска да зарязвам приятелката и заради нея.Аз също не искам да наранявам това момиче ,с което съм , но искам да бъда с момичето, в което съм влюбен и незнам какво да правя? Моля ако можете да ми помогнете ..ще ви бъда много благодарен!

Ако някаде съм допуснал неточности питайте ме ...

Guest

Re: В заднена улица съм , моля помогнете ми!

Цитирай Първоначално написано от Задънена улица
    Здравейте всички! Имам голям проблем . В момента си имам гадже , но тази вечер разбрах ,че момичето, в което съм влюбен и с което сме били заедно преди време и ме заряза отново иска да сме заедно .Аз също искам да съм с нея , но проблема е че съм гадже с нейна приятелка и тя неиска да зарязвам приятелката и заради нея.Аз също не искам да наранявам това момиче ,с което съм , но искам да бъда с момичето, в което съм влюбен и незнам какво да правя? Моля ако можете да ми помогнете ..ще ви бъда много благодарен!

Kato znae6 kakvo iska6 kakuv e problema? Kaji i prosto 4e iska6 da ste samo priqteli, tova veroqtno bi bilo nai bezbolezneno za neq i trygni s tazi koqto iska6... tova e

Guest
    Няма смисъл да се връщаш при старата си приятелка , тя така или иначе вече те е зарязала , за какво ти е сега? Влюбен ли си , влюбен ли си наистина в човек който те е изоставил? Не знам на мен умът ми не го побира... Как може да обичаш някой , който те е зарязал... Пък дори после да се връща при теб , вече те е бил изоставил. Но сега се връща при теб нали? Защо? Защото и него са го зарязали и вече е сам. Айде моля ти се не на мен тия.
    Отгоре на всичко защо се занимаваш с нейна приятелка? Ами ако това всичкото е клопка на първата с която си бил? Имам предвид ако тя е измислила номерът да тръгнеш с нейната приятелка, и тя после да те пробва като ти каже че те обича отново. И да ти чака реакцията да скъсаш с другото момиче и след това да ти се изсмее в очите с това че те обича...
    Абе деда я знаеш , всичко е възможно. Според мен в момента трябва да си останеш с втората и хич да не ти пука за първата. Помни - тя те е изоставила , не ти нея! Затова сега тя трябва да страда че няма да зарежеш приятелката й! Даже ти предлагам да станеш п0-мил с нея , така че когато ви гледа първата да я боли за дето те е зарязала!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: В заднена улица съм , моля помогнете ми!

Цитирай Първоначално написано от Задънена улица

Много оплетена ситуация . Сам ще трябва да решиш как да постъпиш, имайки предвид, че познаваш и двете момичета.

Мега фен Аватара на koalka
    Ех,неточности няма как да знам дали си допуснал,защото не съм запозната лично със ситуацията,но няма значение.А сега по темата:ти явно не харесваш това момиче,с което си и не си щастлив,а това момиче,което харесваш-имате шанс.За това най-добре се раздели с приятелката си,за да не я лъжеш,а бъди с онова момиче.

Фен
    Град
    На далече
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Няма смисъл да се връщаш при старата си приятелка , тя така или иначе вече те е зарязала , за какво ти е сега? Влюбен ли си , влюбен ли си наистина в човек който те е изоставил? Не знам на мен умът ми не го побира... Как може да обичаш някой , който те е зарязал... Пък дори после да се връща при теб , вече те е бил изоставил. Но сега се връща при теб нали? Защо? Защото и него са го зарязали и вече е сам. Айде моля ти се не на мен тия.
    Отгоре на всичко защо се занимаваш с нейна приятелка? Ами ако това всичкото е клопка на първата с която си бил? Имам предвид ако тя е измислила номерът да тръгнеш с нейната приятелка, и тя после да те пробва като ти каже че те обича отново. И да ти чака реакцията да скъсаш с другото момиче и след това да ти се изсмее в очите с това че те обича...
    Абе деда я знаеш , всичко е възможно. Според мен в момента трябва да си останеш с втората и хич да не ти пука за първата. Помни - тя те е изоставила , не ти нея! Затова сега тя трябва да страда че няма да зарежеш приятелката й! Даже ти предлагам да станеш п0-мил с нея , така че когато ви гледа първата да я боли за дето те е зарязала!
    Според мен този пич е прав, вярно ми ако това е клопка ?

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Еми щом оби4аш бившата си приятелка се върни при нея
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Дай шанс на любовта!!!Аз поне смятам така,колкото и да се стараеш,ако обичаш предишната си приятелка,няма да бъдеш щастлив със сегашната.
    Според мен е най-добре да поговорите със сегашното си гадже да и обясниш,че не че не си щастлив с нея,но просто все още обичаш Х Сега може да я заболи,но след време ще оцени искреността ти и ще ти бъде задължена,че не си я лъгал
    Не си и помисляй да ходиш и с двете,както правят повечето като изпаднат в подона сигуация
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си