.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    обарканата
    Guest

моля ви някои да отговори

оф много съм обаркана на4и от 3месеца насам цикала ми винаги закаснява с 5дена нз за6то е така от 4год имам цикал и винаги е бил редовен та миналия месец пих постинор и ми доиде с 5 дни закаснение напражих си тест на 10ден след ката беше станал гафа и теста беше отрицателен та сега пак ми закаснява с 5 дена а нз защото през този месец наи-много съм го пражила околко 10пъти и не е ставал никакъв гаф жинаги е било с презарватив и не се е късал поля ви каже те ми откакво може да е

може да е страничен ефект

imam priatelka no osven zakasnenie i preska4ane po niakoi mesec i dokara i red dr problemi. vnimavai s tiah

Мега фен
    Град
    SF
    Полу4ава се така заради Постинора. Може и в следващите няколко месеца пак да не ти е много редовен, да закъснява или дори да те преска4а. Спокойно, нищо ти няма

Робинята на Quench

Guest
    дано защото и аз не вийдам друга при4ина но по4вам ве4е да се побърквам

Голям фен
    Град
    Разград
    moje da ne e samo ot postinor-a...pritesnenie,smqna na sezoni,nervi...spokoino,nishto ti nqma
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Повече от фен
    Uspokoi se, ne s eprietsnqvai..ima kup raboti , koito biha ti povliqli na cikyla...Postinor-a e edno ot otqh.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Един път се разчетох за различните причини, поради които може да ви е нередовен. Е, па, това са толкова много неща, че се чудя как може изобщо да ви Е редовен!

Фен Аватара на Ashleyy
    Град
    ВеНеРа
    Това са страничните ефекти на Постинор-а. В следващите няколко месеца също може да продължи да не ти е редовен , да ти прескача или да ти закъснява.
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си