- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mnogo go revnuvam
Moqt problem e che sym mnogo revniva.S gageto mi(na 16,ot sasedni klasove sme) hodim ot 6-7 meseca.Toi mnogo me obicha,a i az nego.Toi ima mnogo priqtelki i az veche go revnuvam dori kato zagovori nqkoe momiche.Revnuvam kogato si pi6e s drugi momicheta,kogato izliza s drugi momicheta.Iskam da se otarva ot tazi revnost,no neznam kak da go napravq.Osyznavam che ima pravo da obshtuva s drugi momicheta osven men,no vypreki tova revnuvam.Molq vi,pomognete![]()
Не можеш. Това си е за живот.
Имаш му доверие, знаеш, че никога не би ти навредил, и въпреки това изпитваш страх.
He who runs with aggression walks with no dignity
Вярно как да ти помогнем?
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
^просТо^а3^f^ Neznam kak se poluchi,no tova koeto kaza uspq da promeni vyzgledite mi,pone donqkade.Absolutno prava si.Kato zapochna da revnuvam shte si povtarqm tezi dumi i shte mi minava po-lesno.ThanksПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
[b]Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Аз не съм съгласна с това?!Лично аз смятам,че ревнуват само тези,които имат чувствам към даденият човек.Защото неможеш да ревнуваш някой ако той ти е безразличен!
Хубаво е в едни взаимоотношения да има малко ревност,но да не е в големи количества,че тогава ще почнат проблемите
![]()
Може да идеш при него и да му обясниш,че не,че не му вярваш,но просто ти е неприятно да контактува толкова много с момичета.
А той давал ли ти е причина да ревнуваш?
Ако можеш се опитай се поне малко да се сдържаш![]()
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
Perky_girl вярно казва че Ревноста ти се поражда от това че той не ти е безразличен... Обичкай си гои бъди просто неговата причина да ЖИВЕЕ. :P
![]()
![]()
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
не е вярно, възможно е.. срещат се вманиачени хора, които не изпитват чувства към дадения човек, но и не искат да го оставят да бъде с друг/а.. дори познавам такиваПървоначално написано от perky_girl
![]()
ревността не е мярка за нищо... или поне не за любовза егоизъм и чувство за собственост по-може де..
така че и аз съм напълно съгласна с това, което каза ^npocTo^a3^f^ревността е признак на безсилие и неувереност
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Това е болест не може да се излекуваш,ако той разбере ще те намрази!!!
Радвам се.Първоначално написано от brazilka_15f
![]()
Така е.Първоначално написано от valantain_love
![]()
perky_girl, има много неща, които доказват наличността на някакви чувства, но съм обедена, че ревността не е сред тях.![]()
Когато ходиш с някой защо те е страх той да не ти изневери? Защо те е страх, че може да има някакви чувства към друга? Това, че си с някой понякога не те ли е навеждало на мисълта, че той въпреки че е заобиколен от много момичета е избрал именно ТЕБ, избрал е да бъде с ТЕБ, а не с някоя друга?
Не знам как да ти помогна.Мисля,че за "болестта" ревност няма лек.Каквото и да ти напиша,не мисля,че ще го направиш!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
еми мойто момиче това е много лошо и не мисля че човекът до теб много ще търпи ревностПървоначално написано от brazilka_15f
. Ще цетирам един много мъдар човек - брат ми хах "Ревноста учуждава!"
![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Нормално е да го ревнуваш,след като има приятелки момичета.Но не трябва да забравяш,че той те ОБИЧА,което не е малко и,което ти дава донякъде спокойствието.Виж,това не е гаранция,че като има приятелки момичета нещо ще се случи.Той може и да няма и пак да ти изневери.
ами излизай и ти с други момчета, пиши си с тях, говорете си. Ако почне и той да те ревнува така поне ще се чувстваш по-малко виновна![]()
Съгласна съм с hoseto_ Давайте си малко свобода бе хораЩом го ревнуваш,давай му повод и той да ревнува
![]()
И аз съм напълно съгласна с вас...Първоначално написано от valantain_love
А по въпроса как да ти помогнем,аз бих ти дала един съвет,който наистина ще ти помогне-контролираи ревноста си и в никакъв случаи не го караи да спре да се вижда с момичета ако той не е съгласен,защото ще го изгубиш....гаджето ми беше адски ревнив...и не се контролираше не ме пускаше да излизам даже....и знам аз как се чувствам за това ти го казвам....![]()