Цитирай Първоначално написано от valantain_love
Цитирай Първоначално написано от perky_girl
Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Аз ще ти кажа това, което мисля, но без да се обиждаш - според мен, ревнуват хората, които са несигурни в себе си и в способностите си да задържат човека, когото обичат до себе си.
Лично аз смятам,че ревнуват само тези,които имат чувствам към даденият човек.Защото неможеш да ревнуваш някой ако той ти е безразличен!
не е вярно, възможно е.. срещат се вманиачени хора, които не изпитват чувства към дадения човек, но и не искат да го оставят да бъде с друг/а.. дори познавам такива

ревността не е мярка за нищо... или поне не за любов за егоизъм и чувство за собственост по-може де..
така че и аз съм напълно съгласна с това, което каза ^npocTo^a3^f^ ревността е признак на безсилие и неувереност
И аз съм напълно съгласна с вас...
А по въпроса как да ти помогнем,аз бих ти дала един съвет,който наистина ще ти помогне-контролираи ревноста си и в никакъв случаи не го караи да спре да се вижда с момичета ако той не е съгласен,защото ще го изгубиш....гаджето ми беше адски ревнив...и не се контролираше не ме пускаше да излизам даже....и знам аз как се чувствам за това ти го казвам....