- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- ПодарЪчетА
Видях,че има доста теми,но в нито едма от тяй няма смислени отговори,та...
![]()
тук напиши:
1во:какви подаръчета си правил/а ти към приятелят/ката си
![]()
2ро:какви подъръци е правил/а той/тя към теб
![]()
и така на който му трябват идеи ще може просто да поглежда из коментарите...
![]()
той ми е подарявал мн неща с повод и без повод
чесно казано се радвам на тези без повод =D> хххх няма значение какви точно са вапроса че се е сетил да ме изненада ми харесва най-много![]()
иначе за празници...той знае, че аз съм от тея дет на шаренко се радват.имам си едно голямо пухкаво куче за 1 година като направихме,за нова година ми подари един такав кош пален с най-различни ирачки,сърчица,бонбони и листенца от рози и така
Той просто знае какво точно искам
Докато ъой не си пада много много по изненадитеииии повечето пъти го поразпитвам предварително
![]()
What about the world today
What about the place that we call home
We’ve never been so many
And we've never been so alone
xax obi4am ne obi4am.. mnogo rqdko mu podarqvam neshtoa toi na men vinagi kato se vidim neshto mi podarqva (sega mi kupi edna bluzka na nightwish i napravo..
![]()
![]()
)
На сегашното ми гадже за сега нито аз съм му подарявала нещо, нито той на мен(ходим от скоро) Но мога да говоря за минали гаджета - подарявали са ми плюшени играчки, сребърни синджирчета с някаква украса, овце(понеже колекцинирам фигурки с овце и всичко свързано с тях) и други дребни неща
![]()
подарявала съм - еротични преживявание, сувенири от морето, сребърна верижка, обща голяма картина с наши снимки...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
mm i az neshto takova.. podarqvali sa mi pliusheni igrachki.. sidjirche za imenniq mi den sus simvolite Vqra.NADEJDA i liubov ;]Първоначално написано от miloto_girl-4e
inache az sum podarqvalaa.. parfium..sreburna verijka... za dr sq ne se seshtam ;]
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Подарявали са ми ...и аз също съм подарявал какви няма значение...!
В момента залагам на малките поднесени от сърце с много любов!![]()
При нас, наща любов не може да се измери с предмети \/ , но иначе да
![]()
естествено че ДАААААААА!!!!!!!!!!!!!
Clip for our country -> http://www.image.bg/show.php?id=22
Olee.. Daa Redovni4koo0 xixi obojavam da mu pravq razni podary4etaa![]()
JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!
az li4no ne obi4am da my pravq podaraci vajnoto e 4e sme dvamata
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Обичам аз да правя да, обожавам.Много много необичам да ми подаряват на мен.
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
malki podara4eta ot vreme na vreme obi4at vsi4ki.....
___to Be Continued___
Много обичам да му подарявам разни неща, с повод или без, но е по-хубаво с повод, защото реакцията му винаги е една такава..абе не мога да , опиша, жестока е-не заради подаръка, а заради това, че съм го направила без да имам основание.
Той на мен обаче по-често ми прави такива "спонтанни" подаръчета. Мънички, но наистина ме трогват. А той има дарбата да прави невероятни подаръци![]()