.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Какви...

BaBy_GIrL...
    Guest

Какви...

Какви представители на противотоложния пол харесвате по-"отворени" или не чак толкова? Защо? И другият ми въпрос е какво правите когато някое "надуто" мом(и)че започне да ви се натиска и приятно ли ви е това?

Супер фен
    ami haresvat mi momi4eta sys samo4uvstvie koito znaqt kvo iskat a ne nqkvi naduti kurvi de samo hoqt po batkufci

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    на мен ми харесват по земните момчета-тези които знаят какво искат и как да го получат,но същевременно да осъзнават колко струват...да си имат самочувствие но да е оправдано....а не като някой-вижте ме кой съм аз,а то се оказва кръгла нула....а до това как ще реагирам ако някоя надувка ми се натиска...буквално си получава шамара
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Аз харесвам момичета които знаят какво искат от живота и какво да сторят за да помогнат на приятел(ка) в нужда, момиче което да те уважава и да знае че и ти я уважаваш. Момиче което ми се натиска... изобщо няма да ми направи никакво впечатление...
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Цитирай Първоначално написано от GeRgY
    Аз харесвам момичета които знаят какво искат от живота и какво да сторят за да помогнат на приятел(ка) в нужда, момиче което да те уважава и да знае че и ти я уважаваш. Момиче което ми се натиска... изобщо няма да ми направи никакво впечатление " К***А"
    еи пич не че нещо ама ти май мене описваш-момиче което знае какво иска и тн....ми че това съм аз тва го казвам в кръга на шегата.....иначе не съм от тези дето се натискат
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    харесвам по отраканите мом4ета..не некфи задръстени..
    ами зависи много кое е мом4ето ...6тот ако е надуто и има за кво..да 6те ми стане приятно
    но ако няма за ко...6те му тегля една без да се замисля
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

malkata_ няма лошо всичките да сте от този вид.. който е на друго мнение да казва.. :P :P \/ \/

Голям фен
    Сега чак установявам,от тази тема,че всички момчето,които съм харесвала,и с които съм била нямат нещо общо помежду си...Много са различни.Значи ме кефят всякакви!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Какви представители на противотоложния пол харесвате

Aз лично харесвам момчета,които знаят какво искат и най-важното знаят как да го постигнат!Уважам хората,които имат самочувствие,но естествено да има покритие.
    А м/у другото много ми е странно,защо всички се водят пак по онези смахнати 'мисли' ако едно момиче се натиска на едно момче е к***а а ако едно момче се натиска на едно момиче е Пич
    Странно разсъждавате понякога
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

.... ако едно момиче се натиска на едно момче е к***а а ако едно момче се натиска на едно момиче е Пич
    аз го казвам защото според мене не е много нормално... а и това с "К***АТА" осетих че прекалих... защото днеска пак не съм в настроение sorry...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си