Гадно ми е,че пак трябва да ви тормозя.Не искам да натоварвам никого с мойте проблеми,но не мога да го задържа в себе си.Писала съм тук във форума за моята история,но миналото не е важно сега,а настоящето. Та така...накратко с въпросното момче бяхме заедно,но не си пасваме. Все пак тъжах няколко месеца,не съм го търсила,но няколко пъти сме излизали в компания.Когато сега той ме потърси пак.Аз знаех,че това ще се случи все някога.Не е за нещо сериозно,аз да си кажа.Защото и аз знам,че заедно не може да бъдем.Различни сме.Но много ме привлича.Та така...потърси ме,излезнахме,спах у тях.Искаше да знае за какво съм отишла- за секс или нещо повече.Аз казах,че за секса.Защото наистина аз съм доволна и от тези отношения.Знам,че това е начинът да го имам и съм доволна.Аз знам,че онази нощ не беше последната.Сигурна съм,че ще има още.Обещала съм си да не го търся-и не го правя.Той го прави от време на време....иначе преди му бях намерила цаката.Можех да го привлека,но в 1 момент реших,че не ми се играят игрички.Сега обаче искам да го побъркам,искам да му завъртя главата отново.Имам тази възможност и съм твърдо решена да го направя.Само че вече не ми хрумват идеи и се чувствам малко несигурна,когато съм в негово присъствие. За това моля,който желае да даде мнение по въпроса.И благодаря за отделеното време