.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    opaaa
    Guest

STRAH OT GENEKOLOZI!

Hora, q kajete, iskam da otida na genekolog da mi predpishe protivoza4aty4ni, no me e strah,4e ima pregled? Ima li? I kakvo predstavlqva ako ima? Super mnogo me e sram ot teq genekolozi!

Guest

Re: STRAH OT GENEKOLOZI!

Цитирай Първоначално написано от opaaa
    Hora, q kajete, iskam da otida na genekolog da mi predpishe protivoza4aty4ni, no me e strah,4e ima pregled? Ima li? I kakvo predstavlqva ako ima? Super mnogo me e sram ot teq genekolozi!
    kato te e strah ot me4ki ne hodi v gorata

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    И баща ми го е страх от зъболекари, ама ходи, какво да прави. Ако те е срам, помоли за жена-гинеколог. Дори и този път да не ти гледа нищо, все някой път ще се наложи, така, че се подготви от сега.

Guest
    Iskai nekoi zagorql dedo da te pregleda

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е нужно да те преглежда-по принцип всеки гинеколог си предлага 1 и същи хапчета на всички. Тук влияние имат фактори като тегло,възраст и неща от този сорт. Естествено е добре да ти се направи хорвмонално изследване,но то е на кръвта. За изписване на противозачатъчни не е необходим стандартния преглед. По-скоро ще те поразпита някои неща.

nqma zaglavie
    Guest
    spokoino ako kaje6 4e si samo za hap4eta nqma da ima pregled.a i da ima 6tom ne si devstvena predpolaagam 6te te gleda na videozon.az hodi i ne me be6e strah vaob6te.zora kakvo li ne pravi?a i te sa vijdali hilqda gazove za moq li sa?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си