- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го спечеля???
Влюбена съм в едно момче,но той казва че иска да сме само приятели.В същото време ме гледа някакси странно(влюбено)....аз не мога да спра да мисля за него и не го чуствам само като приятел...нз защо но си мисля че имам някави шансове с него и ще ви помоля да ми кажете как мога да го спечеля???
Имаш 3 варианта:
надявай се тайничко,че той ще си промени решението и сам ще дойде при теб
пофлиртувай малко с него
отиди при него и поговорете
Можеше да дадеш малко повече инфо като напрвимер от едно училище ли сте,в една компания ли сте,кога се виждате....което сметнеш за нужно![]()
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
Имам няк'во страмното осещане че това и на мене ми се е случвал... Но наместо "Приятел" ми беше приятелка.. Харесвах я.. и ти не знаеш колко много... и сега сме приятели... Незнам.. опитаи се да бъдете приятели известно време.. бъди постоянно с него.. Викай го да ходи с тебе някъде.. такива работи.. с времето всичко че си проличи. дали имаш шансове или не.. Аз нямах късмет но на тебе ти го пожелавам.. (ДА ТИ СЕ ЗБЪДНЕ ЖЕЛАНИЕТО ДА СТЕ ЗАЕДНО)Влюбена съм в едно момче,но той казва че иска да сме само приятели.В същото време ме гледа някакси странно(влюбено)....аз не мога да спра да мисля за него и не го чуствам само като приятел...нз защо но си мисля че имам някави шансове с него и ще ви помоля да ми кажете как мога да го спечеля???
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
само от един поглед не можеш да си правиш никакви изводи... не виждам смисъл да лъже, че иска да сте само приятели, а всъщност да е точно обратнототака че според мен само си въобразяваш
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ами мила аз съм в абсолютно същото положение,дори и да не вярваш.аз го харесвам страшно много и му го казах.той каза 4е иска да сме си приятели,но 4е щял да помисли.ще те посъветвам да направиш така,както аз:една моя приятелка каза пред него,4е едно мом4е си ме харесва и само смс-и,обаждания тва онова...и тож много се е бил ядосал.не знам кво озна4ава това,дали е просто приятелска ревност или нещопве4е,но вси4ки ме съветват да из4акам още малко да вида кво ще стане.дали въоще нещо ще стане.
пробвая и ти,няма какво да загубиш.напротив мойе само да спе4елиш.айде УСПЕХ и да кажеш какво е станало![]()
Отиди при него и е най-добре да поговорите и да го питаш дали имаш въобще някакъв шанс с него и дали изпитва някакви чувства...
тъй като съм момче мога да ти кажа какъв е този поглед. Има 2 варианта :
1-той просто си играе с теб. Може да ти се стори странно, защото ти е приятел но е истина. Той иска просто да види до каде можеш да стигнеш. Не всеки ден едно момиче може да каже на момче че е влюбена в него и за това той просто иска да експериментира.
2-докато е с теб той обмисля варианта : Какво щеше да е ако и бях казал ДА? И това може да му се мъдри в съзнанието часове наред.
Може да има и други варианти но ако го беше казала на мен, щях да реагирам по един от тези два начина
Emi kazva6 mu 4e nqma kak da ste priqteli i da izbira -> ili trygvate ili nqma da si kazvate zdrasti daje i go ostavq6 da si pomisli... kato otgovori vsi4ko 6te e qsnoПървоначално написано от Анонимко
Това ми е ужасно познато. Аз постъпих като просто веднъж за винаги се изяснихме защото с действията си едно говори а с чувствата другоПървоначално написано от Анонимко
![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Как да ти кажа отиваш при него с 3 чаши и едно бобено зърно и почваш, тук печели,тук не печелиВлюбена съм в едно момче,но той казва че иска да сме само приятели.В същото време ме гледа някакси странно(влюбено)....аз не мога да спра да мисля за него и не го чуствам само като приятел...нз защо но си мисля че имам някави шансове с него и ще ви помоля да ми кажете как мога да го спечеля???\
/
ОЛЕМАЛЕ
наи-добре е да говориш с него и да го попиташ дали имаш шансове.![]()
може би не те гледа никак странно или по-точно влюбено както мислиш ти, а просто прекалено силно искаш той да те харесва и някак подсъзнателно търсиш дори най-малкия признак за това. но по този начин човек само може да заблуди сам себе си
Най-добре поговорете.Питай го дали те харесва поне малко,и ако е така каква е причината за това,че не иска да е с теб.Може би има проблем,не знам..
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!