.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: GOOOOlqm problem

Hybrid View

krisko
    Guest

GOOOOlqm problem

ami nov sym v tozi forum i imam golem problem.na 13 sym i sym eabti sex maniqka mani mi sym i bi imame edna kompaniikia 3 mom4eta i 2 momi4eta i se 6ukame po cel den v u4ili6te u nas u teh kade ni padne edno ot momi4etaa daje misle6e 4e e zabremenqlo 4e edin pyt zabravihme prezervativi.Iskam nqkoi mi kaje re6enie na problema mi da spra 6tot ne izdyrjam na6te me pitat kade oda po cel den i 6to taka sym zaslabnal.Praih go s myj s tiq prendove razporiha mi dupkata na gyza sa sera po lesno i e priqtno no da ne se otplesvam.Mnogo e golqm problema ve4e i sestrata zaglejdam da ne govorim za u4itelkite mi pravih go s tazi po angliski na 22 e stra6na pi4ka ta molqvi se pomognete verno 4e e sex ama prosto nemoga se spra

Голям фен
    Град
    Разград
    ne ne
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

4e na 13 god kolko ti e golqma pi6kata?na4i vij sq .. problema ti e mn seriozen!idi na psihiat1r i toi 6te ti pomogne!6te ti kaje da spre6 da me4tae6 i da sleze6 na zemqta
    Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!

Голям фен
    Град
    Compton
    напрей го с майка си не виждам друго решение

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    На такъва като теб им викаме идиоти
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

In Search Of Sunrise 7 Asia

Guest
    ayyyyyy ne ne ne temata kurti qky ta po vaprosa - mnogo svobodno vreme ima6 mai ... nema si rabota mom4eto i re6ilo da se zabvlqva malky! Prosto kat go pro4etoh naprao se zadavih ot smqh

Guest
    awe ba4ka ti si mnooooooooo zabluden!!! me4tite ti sa neosa6testvimi! pa i siguren li si 4e u4itelkata ti e na 22?! ti mai si sanuval i sega ni razkazva6 sanq si ! takiva kato teb 6te stanat profesionalni lajci,mnoooo dobar primer im dava6 be brato !!! fani 4e se zavri v nekoq mi6a dupka 4e si mnooo zabluden i sme6en!!!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    мале баце на 13 колко ти е голям бе?!нещо май преовеличаваш....хах както каза някой преди мен иди на психиатър че да те свали на земята и да спреш да си мечтаеш
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Guest
    mamooo 4oveka e mn zlee..... prekalenoo mnoyy me4tae gorkiq nema li nekoq pa4avra da mu osy6testvi me4tite w ee

Хей,оставете момчето!Ами ако не се бъзика и наистина има такъв проблем??? Не знаете какво правим на 13 години,защото когато вие сте били на толкова сте си играли с кукли Барби и Супермен!
    А по въпроса-ми мисля,че ако известно време не излизаш с твойта компания ще свършат проблемите ти!

Guest
    hxahxhahxha ba4kaa toq e ebasi ME4TATELAAA!!! xaxaxaxaxaxaxaxxa

Guest
    Хей,оставете момчето!Ами ако не се бъзика и наистина има такъв проблем??? Не знаете какво правим на 13 години,защото когато вие сте били на толкова сте си играли с кукли Барби и Супермен!
    А по въпроса-ми мисля,че ако известно време не излизаш с твойта компания ще свършат проблемите ти!

ollll ofcoooo ti si mnooo bavna poznavam go toq ME4TATEL i si mnooo zabludena "mili4ka" toq go poznavam i sam ubedena 4e tva ne e istina i 4e si e izmislil tiq prostotiii !!!!!!!!!!!!1

Guest
    ollllllllllllllll ofciiiiiiiiiiiiiiiiiii q myl4ete we problema e mnogo zadylbo4en e da be6e samo toq mi to sa mnogo kat nego i trqbva da podhodim s malko misyl kam toq vypros

Повече от фен
    leleeeeee mnooooogo zleee
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    temata e bazik
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    hahahahahhhahahhahahahahhhahhhaahahahhahahahahhaha ha idiottttt
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    temata e bazik
    Подкрепям

Голям фен
    Град
    trqvna
    ц ц ц ми опъни целата рода до девето коляно и може да ти спадне пишката

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

:D:D:D

abe tva da ne e nekuv sun i da ti se e storilo 4e e istina :P :P tva ne e vuzmojno! ako e taka ti 6te stane6 pedofil , tva ti e mai bude6tata profesiq!

btw kak navi taq na 22 da spi s teb q kaji nqkoi trik taa mai e bila zagorqla ne6too..

по полека с въображението мой човек

Guest
    pi4 strannu .. ot nashiq klas iame 1 takyf kat tebe i se kazva krisko i on pa nz ..hxaHAH znam 4e go plqskat zdravo .. e i sere prav da it kaaj .. da ne bi da si ti we OO a do temata moa kaja samo 4e trea me nau4ish na nomera s u4itelkata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си