- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- obarkana sam!!!
na4i haresvam edno mom4e ot nqkolko meseca!!!na edna ekskurziq se zabihme i toi me pita kakvo pravim i az neznaeh kakvo da kaja i kazah mi nz!!!na drugiq den se pravihme 4e ne se poznavame i posle v reisa go pitah dali tova e bilo samo za ve4erta i toi mi otg mi ne ne !!!i na drugiq den mi pisa 4e neznael kakvo iska 4e nz dali iska da e s mene/ a samo da kaja 4e toi ne e ot teq det se zabivat s vsqka\!!!i kolkoto i naivno da zvu4i az naistina go prieh 4e nz kvo iska i mu pisah posledno kakvo pravim nali 4e naistina iskam da znam dali ve4e znae kakvo iska???i toi ne mi otgovori!!!!i nakraq mu napish edin mail da zabravi kakvo e stanalo pone priqteli da si ostanem!!!oba4e az super mn go haresvam i ne iskam samo da sMe priqteli!!!
malka si za takiva raboti o6te 1 2 godini i 6te si dobre
Отново му напиши е-майл,като там пишеш,че искаш една само среща приятелска.Като се срещнеш с него ще се опиташ да му кажеш,че го харесваш и искаш да ходиш с него.Никой не те чува какво му говориш, така,че не се страхувай да му го кажеш и никой не знае,че ти си му предложила......Успех!!!Първоначално написано от blabla_bla
Първоначално написано от blabla_bla
A на колко години си ?
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
кажи му какви 4увства има6 към него..за6тото колкото и дае 6те има зна4ение..и може да променят мн работи ами ако той има 4увства към теб и го е страх да ти ги признае за6тото не е сигурен 4е са споделени...иди и му кажи..не се колебайуспех
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Май и двамата незнаете кфо искате
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
ma az qvno mu pokazvam 4e go haresvamПървоначално написано от XXX_f
ami ako me otritne smisal 6te mi satne super gadno a i nz kak da mu go kaja smisal toi ako iska6e 6te6e da mi otg na sms-ite ili na mail-a a toi ni6to ne napravi i ne moga da si obqsnq za6to?Първоначално написано от pampers
И аз бях в подобна ситуация...Писах му така като теб и той накрая не ми отговори...Харесвах го известно време,но се отказах после.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Просто си уговорете среща и говорете открито на нея..
ama na sms ne mi otgovarq kamo li ako si pogovorim a i az nz kvo da mu kaja idei?Първоначално написано от koalka
emi kato ne iska6 da ste samo priqteli, 6to mu kazva6 da si ostanete takiva?! To blizko do akula kvo trqbva da mu kaje6...Първоначално написано от blabla_bla
Да ти дам моя майл да ми пишеш на менеАз знам какво искам
![]()
Бех маа как се на такива блейки се падат толкова влюбени момичета......... искам и аз така![]()
Първоначално написано от koalka
mi neznam kakvo ti4no da mu kaja az go vijdam po4ti/ne e v moita smqna/ vseki den 6tot e ot moito u4ili6te i smisal kakvo da mu kaja toi me othvarlq ve4e 2 pati a az kvo.....tapo se polu4ava no i v sa6toto vreme ne iskam da ostavq ne6tata prosto ei takaПървоначално написано от "Гост''
ne ti e lwsno i na tebeПървоначално написано от blabla_bla
ne ti e lwsno i na tebeПървоначално написано от blabla_bla
???
molqvi se daite nqkakvi predpolojeniq kakvo da mu kaja
da..a na kolko si godinki??
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
16 za6to?
хааххах еми ти си на 16 бре момиче!!!Като го харесваш толкоз много,свържи се с него(смс/и-мейл/обикновен разговор) и му кажи,че искаш еди си кво дрън дрън,бла бла ,и толкоз!Той сам ще реши дали иска нещо или не...А,да,не се прави че му се молиш!!!Бъде твърда,сериозна...и го гледай палаво :Р![]()
Take a good look in your heart:tell me what do you see?It's black and it's dark now is that how you want it to be?It's up to you,what you do will decide your own fate.Make your choise now,for tomorrow may be far too late..
Според мен трябва да се видите,като не ти отговаря на смс-те,намери го,незнаеш ли къде ходи,все нещо ще измислиш!
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
mi neznam kakvo ti4no da mu kaja az go vijdam po4ti/ne e v moita smqna/ vseki den 6tot e ot moito u4ili6te i smisal kakvo da mu kaja toi me othvarlq ve4e 2 pati a az kvo.....tapo se polu4ava no i v sa6toto vreme ne iskam da ostavq ne6tata prosto ei taka
xaxaax tapi jenski nqma liubov na vazrasta na koqto ste ne razbrahte li