- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ето какво стана :)
Добър ден на всички . С приятелката ми правихме секс вече от 2 месеца без предпазни мерки.До сега на няколко пъти си беше правила тест за бременност и нямаше нищо . И най-накрая преди 1 седмица се оказа че е бременнаПърво аз се почуствах кофти,защото ние нямахме чувство ,че трябва да си имаме бебе,но уви скоро ще излезе на бял свят. Родителите ни като разбраха за наше учудване го приеха нормално ,даже се зарадваха.И както в началото не се чуствах добре сега съм на небето,че ще си имам малко детенце
Аз съм на 19 може да кажете че съм малък ,но не е така . И двамата сме на толкова и се чувстваме готови
Много се радвам ,че ще си имаме дете . Просто исках да Ви го споделя. И ви казвам чак сега разбрах ,че детето е най-хубавото нещо,което може да се случи на човек \
/
щом това дете е желано мога да кажа само едно - честито!!!![]()
Да,желано е . Въпреки че е направено несъзнателно нито един от двамта не сме мислели да го премахваме (тя да направи аборт) Ние сме на седмото небе . Благодаря за пожеланиетоПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
BRAVO! 4ESTITO TATE! =D>
Bravo!6tom se 4uvstvate gotovi za tova malko hubavo sazdanie nqma zna4enie,4e ste na po 19 !mnogo se radvam![]()
I mnogo da go obi4kate,ama da ne stane glezlio
I vie se obi4aite
![]()
И аз се присъединявам - Честито!!!
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
zdr,dokato nie 15-16 godishnite se molim da nqma nqkakav fal sas spukan prezervativ ili ne6to podobno,vie izjivqvate edni ot nai-hubavite momenti v jivota si.Iskam da vi pojelaq da ste zaedno po vreme na nai-vajnite momenti-parvata duma,parvoto zab4e,prohojdaneto,tragvane na u4ili6te,parvoto gadje,zavar6vane i taka natatak.4ESTITO!!! Badete nai-6tastlivoto semeistvo![]()
Честито!Много се радвам за вас,въпреки че не те познавам!Дано да е живо и здраво и много си го обичкайте!
![]()
ееее кремче стига де ще си имат дете и са щастливи... ние само можем да ги поздравим... Честито!!!Първоначално написано от krem4et0
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Chestito,mnogo se radvam za vas.Pojelavam vi da si gledkate bebcheto s mnogo radost i da ste mnogo shtastlivi trimata![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
Благодаря за хубавите пожелния ,живот и здраве след около 9 месеца ще ви съобщя когато се родиМного съм Ви благодарен ,защото ми помагате когато имам нужда. А иначе вече ще съм по редовен във форума и ще помагам на тенейджърите в трудни моменти (дано няма такива ) Радоста ми е голяма .Много е весело да целувам коремчето на приятелката си
А до тези 9 месеца се надяваме и да се оженим ,за да не стане извънбрачно дете
Много щастие има при нас
Пожелавам на всичките от форума да ги сполети моята добра съдба (разбирасе когато са готови ) и да се поставят на мое място да разберат какво е да си на 7-мото небе
Отново благодаря
![]()
Това бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
A за кремчето ... Ти явно не си ме разбрала добреВсички сме супер и сме радостни (според мен това е най-важното)
![]()
сега се радвате, но след време, когато погледнете назад, ще видите, че решението ви е било прибързано.. незнам, за мен да си на 19 и вече с дете е съкращаване на "живота"пълно самоубийство
никога не бих се нагърбила с това на тази възраст
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Честито!
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Бебчето благодаря . Валантайн лов само искам да ти кажа ,че не е така. Наистина сме готови . И просто незнам как можеш да кажеш,че едно дете е самоубийсто![]()
Честито!!!Аз ви пожелавам да сте преди всичко живи и здрави,да откриете истинското щастие заедно, да може винаги да разчитате един на друг, да се подкрепяте, уважавате и обичате винаги.И не позволявайте семейният ви живот да се превърне в бреме или навик.Любовта ви е събрала и вярвам, че няма да угасне и ще е с вас постоянно. Hо на вас ви пожелавам от все сърце, макар и да не ви познавам лично, през каквито и моменти да преминете, да съхраните обичта си и всеки ден да сте сплотени и прегърнати, ръка за ръка и през трудностите и през щастливите мигове. Не вярвам много в истинската и вечна любов, но докажете на такива като мен, че грешат.
Сътворете своята приказка и бъдете щастливи!И нека детето ви бъде заобиколено от мн лубов,радост и щастие!![]()
Abe ne ste li mnogo mladi4ki...Chestito vi da budete vinagi taka shtastlivi i na 7 nebeObaache sled kato se rodi malkoto sladurche idvat problemite(pojelavam vi da nqma takiva)Shte ima mnogo revove posred noshtite,peleni trqbva da smenqsh chas po chas,da go hranish,da go kupesh,da se zanimavash s nego(kato pootrasne)Abe izobshto 19 ne e mnogo podhodqshta vuzrast za rajdane i otglejdane na malko bebe.Shte vidish sled vreme che nqma da imash vreme za mnogo neshta,koito dokato si bil neangajiran si mojel da pravish
NO shte imash nai-cennoto sukrovishte na sveta-deteto!Az sam jena na 27 godini i sega momichenceto mi e na 7 godinki,a mom4enceto e na 3 i e super chuvstvoto!Kogato gi rodix bqx ujasno shtastliva(v sushtiq moment i izmorena)i supruga mi beshe naistina nai-shtastliviq chovek na sveta v tozi moment!Sega mislim i za treto detence
Obicham s cqloto si sarce decata mi i bih dala absolutno vsichko za tqx,no pak te preduprejdavam!Trqbva mnogo da si pomislish,zashtoto ima takiva hora,koito sled vreme kak da go kaja....se otmqtat edin vid
Pojelavam na teb i priqtelkata ti vsichko-nai hubavo!Budete super shtastlivi,pojelavam vi da si narodite mnogo dechica i da im se radvate
![]()
bravooooooo bravoooooooo da vi e 4estito)))))))))
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Ти пък кво разваляш момента на човека,някой да иска безразборно тъпото ти мнение.Някой тръгнал да се похвали,и везнесъщото кремче веднага да се изкаже глупаво,с радост НЕ бих ти чел постовете,ама се дразня на такива като теб!Първоначално написано от krem4et0
А иначе да ти е честито бъдещото бебче,много здраве и щастие и да бъдете най-добрите родители![]()