- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ето какво стана :)
Еми ай честито!да ви е живо и здраво!
Let The BEAT Control Your Body
\Първоначално написано от smacky_91
/
br pozdravleniq
4estito !!!!!!!!!![]()
Е да ви е честито бебенцето![]()
Пожелавам и на неб и на приятелката ти (а може би вече сте сгодени,знам ли..)да сте много щастливи,добри и влюбени един в друг родители.А между другото,вече знае ли се момченце ли ще е или момиченце?![]()
krem4et0 бях написал бая редове но няма да постъпвам просташки просто ще ти кажа "Ти като не си готова не е казано че другите не са готови"![]()
Бащата честито много се радвам това е може би 1-та тема която ме направи щаслив и ми накара сърцето да тупка радостно. Просто много ме зарадва тая темаВярно е няма нищо по хубаво от това да си направиш малко бебенце и да го одгледаш до голям/а мъж-жена
![]()
Нека да е живо здраво ииииииии най щасливото бебенце на света със такива млади и готини родители просто бебето ще е много добре. Поздравления на теб и приятелката ти нека любовта между вас да НЕ огасне и да си продължи все така голяма![]()
п.п. измислихте ли имена сподели именатаи както казаха разбра ли се Момче или Момиченце ?
И пак честито мнооооооооо готина тема 1 тема да ме зарадва у тоя форум![]()
И който се обади че си съкратявали живота..... ало умници не забравяйте че както ТОЙ така и ТЯ имат родители те за какво са бабите и дядовците ???? МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ
Браво, България има нужда от такива хора, които да се радват, че ще имат детенце и няма да направят аборт въпреки младата си възраст, а след някоя и друга година ви пожелавам още поне едно, направено с още повече любов!![]()
Хахаха това малко като рекламата на шоколада Линдор направен със много любов от прецизен фин швейцарски шоколадПървоначално написано от shadow4e
Тука ще е дъще/синко направен си със много любов от млада майка и млад такто![]()
Мн рано на 19 ама иначе Евала =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от TROY
Със здраве да си го отглеждате!
Е, не оставяте тука човек да си каже каквото има, а в случая да подчертая,че бебето не е станало без да искам. Всички тука дружно ми се нахвърлят, заради 1 саркастичен коментар. А относно кой готов и кой-не това си е твърде лично. След като са искали да имат бебе и са го постигнали,заначи че са щастливи хората. в крайна сметка това е смисълът на нещата-да си добре,да си щастлив и да се радваш на хубавите моменти с любимите хора. Не упреквам автора, нито нещо подобно-просто изказвам мисъл, породена като чета първият пост от темата.
Ами 4естито и на двамата =D> =D>
Щом като на 19 се 4увствате готови и искате да отгледате детенце - евала ви казвам![]()
Нямате си представа колко малко са хората като вас![]()
Вси4ко най-хубаво ви желая и дано беб4ето да ви радва непрекъснато. Като разберете дали е мом4е или моми4е, пиши пак да се порадваме още \/
![]()
Робинята на Quench
Честито!Какво да ви пожелая - едно щастливо семейство с най -прекрасното бебче.След време да ви радва и да ви кара да се чувствате горди с него!Исключително ми е приятно, че пиша по тази тема!Дано има повече такива!Честито и всичко най - хубаво за Вас и вашето бебче!!!![]()
\
/
честито
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ами да ви е честито!Поне е желано и приятелката ти няма да направи аборт!![]()
Благодаря на всичките хубави коментари . Много ме зарадвахте ,че така ме подкрепятеИначе с годеницата си мислим ако е момиче да е Тони (или Антоанета) ако момченце да е Петър или Тихомир
![]()
Разбира се това не е окончателно .Мене като са ме родили само ме погледнали и почувствали какво трябва да ми е иметоМоже и при нас да стане така \
/ Обаче според мен първото име ще носи най-голям късмет на бебето
![]()
ами и аз ще кажа честито \/ \
/ \
/ Да ви е живо и здраво сладурчето \
/ \
/
А и пропуснах да кажа че ние не се вълнуваме какво ще е (момче или момиче) каквото излезе все ще му се радваме еднаквоАз тъкмо разправям на приятелката си от утре да тръгнем да копуваме дрехи за момиченца и момченца да има
Но като се позамисля май ще излизам сам . Искам тя да стои в къщи и да си почива. Като я знам може и да не издържи,но все пак.... моята жена си е
искам да си се грижа за нея.Искам ако може да си дадете съветите ако имате информация с какво мога да и помагам докато е бременна начален стадий (първите месеци) . А иначе аз утре излизам да копувам научна литература специално в тази област и списание "Дете" ще потърся,за да се обуча малко и в тази област .Но моля ви помогнете и Вие
![]()
Тря се съберем ся да го полеем бебето! Аз залагам на момче!Първоначално написано от TROY
ето ти сайт за инфо http://forum.bg-mamma.com/Първоначално написано от TROY
Az za literatura i t.n. ne znam, ama moga da ti kaja, 4e nai-dobri sa bebe6kite aksesoari na CAMERA....iii biberonkite sa nai-hubavi ako sa ot anatomi4nite, ama vij piotai v magazina, za6toto sym 4uvala, 4e ima nqkoi napraveni ot kofti guma....Първоначално написано от TROY
IIIi da vi e 4estito malkoto sykrovi6te.
UUUuu mnogo e hubavo da pi6e6 po nhqkoq qka tema, a ne nqkvi prostotii![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Я сподели от колко време ходите със годеницата ти![]()
Da sa ti jivi i zdravi i bebcheto i maikata![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Az pak trqbva 1-vo da porasnaПървоначално написано от Boynce
![]()