.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 121
    Голям фен
    Живи и здрави !
    И евалата от мен , малко са отговорните като теб !

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от {Poison}
    Дързост и красота не се отразява добре на хората,лелеее аз съм на 20,а като си помисля за бременност,деца и т.н.т ми става лошо.Все пак животът тепърва предстои и има редица по-приятни неща от гледане на бебета,тов а е наи-голямата отговорност,която може да поеме някой,а на тази възраст кръвта"кипи",но станалото -станало,добре е,че поемаш отговорност към момичето и бъдещото ви дете,защото много малко момчета биха го направили.
    Аз и на теб ще ти кажа това че ти не си готова е твой проблем. Те се чуствят готови и са решили да си имат дете. Със или без твоето до някаде тъпо мнение те продължават на пред
    Няма смисъл да исказваме негативни мнения след като ТЕ САМИ са решили дали да го задържат или не и си е тяхна работа.
    Нашата работа е да ги подкрепим и поздравим, да им пожелаем всичко най добро

Ммм да и после да искаме снимки на Майката Бащата и малкото

Guest

Re: Ето какво стана :)

Цитирай Първоначално написано от TROY
    Добър ден на всички . С приятелката ми правихме секс вече от 2 месеца без предпазни мерки.До сега на няколко пъти си беше правила тест за бременност и нямаше нищо . И най-накрая преди 1 седмица се оказа че е бременна Първо аз се почуствах кофти,защото ние нямахме чувство ,че трябва да си имаме бебе,но уви скоро ще излезе на бял свят. Родителите ни като разбраха за наше учудване го приеха нормално ,даже се зарадваха.И както в началото не се чуствах добре сега съм на небето,че ще си имам малко детенце Аз съм на 19 може да кажете че съм малък ,но не е така . И двамата сме на толкова и се чувстваме готови Много се радвам ,че ще си имаме дете . Просто исках да Ви го споделя. И ви казвам чак сега разбрах ,че детето е най-хубавото нещо,което може да се случи на човек \/
    А аверката ти на колко години е?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от k-3
    Дързост и красота не се отразява добре на хората,лелеее аз съм на 20,а като си помисля за бременност,деца и т.н.т ми става лошо.Все пак животът тепърва предстои и има редица по-приятни неща от гледане на бебета,тов а е наи-голямата отговорност,която може да поеме някой,а на тази възраст кръвта"кипи",но станалото -станало,добре е,че поемаш отговорност към момичето и бъдещото ви дете,защото много малко момчета биха го направили.
    Аз и на теб ще ти кажа това че ти не си готова е твой проблем. Те се чуствят готови и са решили да си имат дете. Със или без твоето до някаде тъпо мнение те продължават на пред
    Няма смисъл да исказваме негативни мнения след като ТЕ САМИ са решили дали да го задържат или не и си е тяхна работа.

Може би все още нямам никакъв опит в областта на гледането на дете, но поста написън от Пойзън е пълна глупост. Детето е най прекрасното нещо на света. Да отгледаш нещо което е твое, да го гледаш как прави първите си стъпки, как проговаря. Това не е ли най-прекрасното нещо на света? Сигурно повечето от вас имат домашен любимец, и се грижите за него като родители, храните го, поите го, грижите се за него, разхождате го абсолютно всичко, и го чувствате като свое родно дете. Но да имаш дете и да имаш домашен любимец има ОГРОООООООООМНА разлика. Децата са най-прекрасното на този свят. И който не го е оценява, значи е загубил страшно много!

Фен
    Град
    Свищов
    Айдеее раждайте и се радвайте!
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Фен
    Град
    Свищов

Не ми говори за тъпо мнение,защото всеки е прав за себе си,а още повече пък точно човек с аватар на някакъв пендел Азис ще ми каже какво е тъпо и не.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Фен
    Град
    Горна Оряховица

Не ми говори за тъпо мнение,защото всеки е прав за себе си,а още повече пък точно човек с аватар на някакъв пендел Азис ще ми каже какво е тъпо и не.
    Ахахаха ти щото си много умна за това се захвана за аватара ми понеже друго неможа да измислиш..... аре бягай не си интересна пък и какво те боли уя тебе за моя аватар ? Аз просто казвам че много ама много се изложи със тоя твоя пост.

п.п. твоя аватар като е селски аз какво да направя ? поне да беше си намерила цветен апарат хаухаухаухаухуа или цветните снимки по скъпи от черно белите хахахахаха на мама тя със черно белите аватари

Моля модераторите да не заключат темата ! Ами детенцето расте здравичко Искахте ми снимка ето ви една :

Сладурчето ми то на тати Благодаря на всички за хубавите пожелания , които ми дадохте преди , мерси пак

Супер фен
    Град
    Венера
    Живи и здрави.

ха честито! да ви е живо и здраво отрочето
    BMW POWER

Град
    varna
    mn se radvam za vas. kuklata e mn sladka. radvam se i za vas dvamata 4e ste se namerili. dano da si ostanete sploteno semeistvo d1lgo vreme. a otnosno nqkoi komentari 4e bilo rano, ne e vqrno. samo kato se ogleda6 polovinata tvoi vrastnici sa gi rajdali po na 18 god!
    btw, kak se kazva deteto?

Град
    FuckyLAnD
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    щом това дете е желано мога да кажа само едно - честито!!!

\/ защото много пъти младите се страхуват или под влияние на родителите бебето се маха
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

4ESTITO, TOVA E NE6TO MNOGO HUBAVO DA VI E JIVO I ZDRAVO I MNOGO 6TOSTLIVO ZA RODITELITE
    Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
    Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!

Град
    FuckyLAnD
    Цитирай Първоначално написано от Dr.Hause

\/ защото много пъти младите се страхуват или под влияние на родителите бебето се маха
    иначе супер да си родител ....(докато е малко обаче )
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Град
    LuNaTa
    ммм много се радвам за вас.4естито и от мен.наиситна е 4удесно 4е ще имате бебенце,това е най голяма благословия. дано да ви е живо и здраво и много да ви радва
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

emi togava da vi e 4estito :P

честитоо ако е момиче го кръстете Никол :P
    Some girls are just born winners !

Голям фен
    мм мога само да ти пожелая да е живо и здраво и вси1ко най-хубаво.. :P

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Ангел... искам и аз бебе, но мъжо мрънкоти, че е рано. Еми, прав е, амааа.. аз все пак искам!
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от niksy_bub
    честитоо ако е момиче го кръстете Никол :P

Я, стига! Има достатъчно български имена. Не познавам французин, кръстил детето си Петко например.

Пък и като гледам снимката, детето определено си има име вече.
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Ангел... искам и аз бебе, но мъжо мрънкоти, че е рано. Еми, прав е, амааа.. аз все пак искам!
    Da be... i pri mene taka...

A po temata.. Chestito i ot mene!!! I da vi e jivo i zdravo ... i da mu dadete mnogo mnogo lubov

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе и аз си искам бебок, ама да завършим първо и да паработвам, че.........иначе няма как!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Айде и от мен честито да е живо и здраво бебето

Цитирай Първоначално написано от GD
    Айде и от мен честито да е живо и здраво бебето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си