- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ето какво стана :)
Аз и на теб ще ти кажа това че ти не си готова е твой проблем. Те се чуствят готови и са решили да си имат дете. Със или без твоето до някаде тъпо мнение те продължават на предПървоначално написано от {Poison}
![]()
Няма смисъл да исказваме негативни мнения след като ТЕ САМИ са решили дали да го задържат или не и си е тяхна работа.
Нашата работа е да ги подкрепим и поздравим, да им пожелаем всичко най добро![]()
Ммм да и после да искаме снимки на Майката Бащата и малкото![]()
А аверката ти на колко години е?Първоначално написано от TROY
Може би все още нямам никакъв опит в областта на гледането на дете, но поста написън от Пойзън е пълна глупост. Детето е най прекрасното нещо на света. Да отгледаш нещо което е твое, да го гледаш как прави първите си стъпки, как проговаря. Това не е ли най-прекрасното нещо на света? Сигурно повечето от вас имат домашен любимец, и се грижите за него като родители, храните го, поите го, грижите се за него, разхождате го абсолютно всичко, и го чувствате като свое родно дете. Но да имаш дете и да имаш домашен любимец има ОГРОООООООООМНА разлика. Децата са най-прекрасното на този свят. И който не го е оценява, значи е загубил страшно много!Първоначално написано от k-3
Айдеее раждайте и се радвайте!
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Не ми говори за тъпо мнение,защото всеки е прав за себе си,а още повече пък точно човек с аватар на някакъв пендел Азис ще ми каже какво е тъпо и не.Първоначално написано от k-3
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Ахахаха ти щото си много умна за това се захвана за аватара ми понеже друго неможа да измислиш..... аре бягай не си интересна пък и какво те боли уя тебе за моя аватар ? Аз просто казвам че много ама много се изложи със тоя твоя пост.Първоначално написано от {Poison}
п.п. твоя аватар като е селски аз какво да направя ?поне да беше си намерила цветен апарат хаухаухаухаухуа
или цветните снимки по скъпи от черно белите хахахахаха на мама тя със черно белите аватари
Моля модераторите да не заключат темата ! Ами детенцето расте здравичкоИскахте ми снимка ето ви една :
Сладурчето ми то на татиБлагодаря на всички за хубавите пожелания , които ми дадохте преди , мерси пак
![]()
Живи и здрави.
ха честито! да ви е живо и здраво отрочето
BMW POWER
mn se radvam za vas. kuklata e mn sladka.radvam se i za vas dvamata 4e ste se namerili. dano da si ostanete sploteno semeistvo d1lgo vreme. a otnosno nqkoi komentari 4e bilo rano, ne e vqrno. samo kato se ogleda6 polovinata tvoi vrastnici sa gi rajdali po na 18 god!
btw, kak se kazva deteto?![]()
Първоначално написано от Lake_bodom
\/ защото много пъти младите се страхуват или под влияние на родителите бебето се маха
![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
4ESTITO, TOVA E NE6TO MNOGO HUBAVO![]()
DA VI E JIVO I ZDRAVO I MNOGO 6TOSTLIVO
ZA RODITELITE
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
иначе супер да си родител ....(докато е малко обачеПървоначално написано от Dr.Hause
![]()
![]()
)
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
ммм много се радвам за вас.4естито и от мен.наиситна е 4удесно 4е ще имате бебенце,това е най голяма благословия. дано да ви е живо и здраво и много да ви радва![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
честитооако е момиче го кръстете Никол :P
Some girls are just born winners !
мм мога само да ти пожелая да е живо и здраво и вси1ко най-хубаво.. :P
Ангел... искам и аз бебе, но мъжо мрънкоти, че е рано. Еми, прав е, амааа.. аз все пак искам!![]()
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от niksy_bub
Я, стига! Има достатъчно български имена. Не познавам французин, кръстил детето си Петко например.
Пък и като гледам снимката, детето определено си има име вече.
Собственост на Canis_Dirus
Da be... i pri mene taka...Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
A po temata.. Chestito i ot mene!!! I da vi e jivo i zdravo ... i da mu dadete mnogo mnogo lubov![]()
Абе и аз си искам бебок, ама да завършим първо и да паработвам, че.........иначе няма как!
Първоначално написано от GD