.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 121 от общо 121
    Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от GD
    Айде и от мен честито да е живо и здраво бебето

Честито!Да ви е живо и здраво като се роди и мнн да ви радва!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    BRAVO! 4ESTITO TATE! =D>
    и от мен 4еститоо
    НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
    po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta

Град
    Elit Way School
    Честито и от мене ! Пожелавам ви всичкото щастие на света и едно малко, прелестно и послушно ангелче и мн се радвам за вас :P

Re: Ето какво стана :)

Цитирай Първоначално написано от TROY
    Добър ден на всички . С приятелката ми правихме секс вече от 2 месеца без предпазни мерки.До сега на няколко пъти си беше правила тест за бременност и нямаше нищо . И най-накрая преди 1 седмица се оказа че е бременна Първо аз се почуствах кофти,защото ние нямахме чувство ,че трябва да си имаме бебе,но уви скоро ще излезе на бял свят. Родителите ни като разбраха за наше учудване го приеха нормално ,даже се зарадваха.И както в началото не се чуствах добре сега съм на небето,че ще си имам малко детенце Аз съм на 19 може да кажете че съм малък ,но не е така . И двамата сме на толкова и се чувстваме готови Много се радвам ,че ще си имаме дете . Просто исках да Ви го споделя. И ви казвам чак сега разбрах ,че детето е най-хубавото нещо,което може да се случи на човек \/
    what DO I CVARE about u

ххх радвам се че си готов честито и със здраве...като излезне малкото му предай много поздрави от мен

Честито и от мен.Пожелавам ви щастлив семеен живот и малък ангел,който да ви радва.
    Forever Federer!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Честито...а да спомена само че и аз съм грешка ма кво да се прави...пък и ние грешките сме съвършени
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    CHestito!Moga samo da pojelaq da Vi e jivo i zdravo i mn da vi radva
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Бебчето е много сладурско. Да ви е живо и здраво, много обичано и щастливо. Да има винаги късмет и мама и тате да го слушкат много.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    4estito pi4 i da si go gledade bez problemi i mnogo da go obi4ate i nai ve4e vie da si se obi4ate

Re: Ето какво стана :)

Цитирай Първоначално написано от TROY
    Добър ден на всички . С приятелката ми правихме секс вече от 2 месеца без предпазни мерки.До сега на няколко пъти си беше правила тест за бременност и нямаше нищо . И най-накрая преди 1 седмица се оказа че е бременна Първо аз се почуствах кофти,защото ние нямахме чувство ,че трябва да си имаме бебе,но уви скоро ще излезе на бял свят. Родителите ни като разбраха за наше учудване го приеха нормално ,даже се зарадваха.И както в началото не се чуствах добре сега съм на небето,че ще си имам малко детенце Аз съм на 19 може да кажете че съм малък ,но не е така . И двамата сме на толкова и се чувстваме готови Много се радвам ,че ще си имаме дете . Просто исках да Ви го споделя. И ви казвам чак сега разбрах ,че детето е най-хубавото нещо,което може да се случи на човек \/
    ами аз ви се вазхяиштавам...заштото др на ваше място би направил аборт..което не е наи разъмното решение...мога да кажа само БРАВО желая жи касмет за в бадеште
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    4estito i ot mene

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Честито и от мен! :P

Честито!

да са ви честити близнетата! и още толкова по толкова да си имате!
    MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами честито, само това мога да ти кажа.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Sofia
    Честито - Да ви е живо и Здраво

nadqvam se 4e si naqsno tova kakva otgovornost e po odobre pro4etete nqkoiq kniga za da ste naqsno deteto se sabuja na seki 3 4asa i pla4e i voushte mnogo drugi neshta i 4estito dano da e jivo i zdravo
    i love the the KOF 2007

e bravo 4estito 6tom tova bebe e jelano zna4i 6te badete dobri roditeli \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си