- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated: Водите ли си дневник? Ако "да" защо?
с тия работи се занимавах във втори-трети клас, тогава имаше едни "дневничета с катинарчета" и бяха супер модерни..целият клас се бяхме обзавели с тях![]()
сега нито имам време за това, нито пък изпитвам кой знае колко голяма нужда..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
И аз нямам.1. Щото ме мързи всеки ден (или там всяка седмица..) да пиша в него пък и не всеки ден се случват интересни неща, не мога да пиша едно и също (станах, ядох,. срах, излизах..); 2. Когато ми се случи нещо интересно или пък искам да споделя някой хм..тайна по-добре да съм заета да мисля за това, което се е случило а не да си драсмак във някаква тетрадка. 3. Винаги всеки може да го намери и прочете..
![]()
Ами да водя си! Защото никога няма да намеря истински приятели колкото и да ги мислиш за истински те винаги ти завиждат поне с нещо малкоА дневника на никой няма да ти каже тайните =D>
Ам като бях по-малък имах![]()
Но почти не пишех вътре-мързеше ме![]()
Ако имам някакъв проблем го споделям или размишлявам за него...дори понякога се е случвало да го напиша някъде, но не мисля че е нужно да правя дневник.
хъхъ..
Не и никога не съм имала... защото като малка писах мн грозносега пиша горе-долу красиво ма ме гони галям мързел, пък и съм много отвеяна и ше го забравя някъде
![]()
ми да аз си водя дневник понеже в къщи няма с кой да споделям( което мн ме натажава .защото др имат майки да споделят
а аз нямам
( деа мн ми е гадно сеа .. е ми за тва си вод невници .. шото няма с кои да споделям ако споделя с някои всички ще разберат и ще ми задават тъпи вапроси а аз не искам ..
![]()
Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.
Първоначално написано от SeXy_ BoY
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
И аз тъй!По принцип имам дневник, но мн рядко пиша в него 1-2 пъти в месеца като няма ко да правяПървоначално написано от -DeliciouS-
![]()
ami imam ne6to takova![]()
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
нямам си друга работа...камоли да седна да се занимавам с глупости! Ходя да карам, на каратета, астрономии, фотографии, време за мойто момиче, време за спане, за ядене и за пиене!е фото дневници имам много
![]()
маа фака
abe nqmam.....puk ako imam....6e bude pro4eten ot sestra mi.....mnoooooooooooooooooooooogooooooooo ama mmnoooooooooooooooooooy golqma klukarka e... zatfa..po dobre tai![]()
![]()
moje da si napravq blog...ama 6e viim
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Първоначално написано от ^Adrenalinka^
![]()
![]()
На няколко пъти започвах да си водя, ама толкова ме мързиииииииииВ крайна сметка нищо не излезе
![]()
водя си дневник ама не мн редовно. Защо го водя ли? Защото живота ми е един филм В интерес на истината по - лесно преодолявам нещата и си изливам всичко на листа. По този начин оставам сама сас себе си. И най-вече след време като го чета се смея от сърце и си правя изводите за своята промяна като личност![]()
Mrazq reda i 4akam smyrtta !
www.steelf.aha.bg