.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    с тия работи се занимавах във втори-трети клас, тогава имаше едни "дневничета с катинарчета" и бяха супер модерни..целият клас се бяхме обзавели с тях сега нито имам време за това, нито пък изпитвам кой знае колко голяма нужда..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

И аз нямам. 1. Щото ме мързи всеки ден (или там всяка седмица..) да пиша в него пък и не всеки ден се случват интересни неща, не мога да пиша едно и също (станах, ядох,. срах, излизах..); 2. Когато ми се случи нещо интересно или пък искам да споделя някой хм..тайна по-добре да съм заета да мисля за това, което се е случило а не да си драсмак във някаква тетрадка. 3. Винаги всеки може да го намери и прочете..

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ами да водя си! Защото никога няма да намеря истински приятели колкото и да ги мислиш за истински те винаги ти завиждат поне с нещо малко А дневника на никой няма да ти каже тайните =D>

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ам като бях по-малък имах
    Но почти не пишех вътре-мързеше ме
    Ако имам някакъв проблем го споделям или размишлявам за него...дори понякога се е случвало да го напиша някъде, но не мисля че е нужно да правя дневник.
    хъхъ..

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Не и никога не съм имала... защото като малка писах мн грозно сега пиша горе-долу красиво ма ме гони галям мързел, пък и съм много отвеяна и ше го забравя някъде

Преди си водих, но вече не. Забравям да пиша в него и така.. пък и няма какво толкова да пиша в него
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

ми да аз си водя дневник понеже в къщи няма с кой да споделям ( което мн ме натажава .защото др имат майки да споделят а аз нямам ( деа мн ми е гадно сеа .. е ми за тва си вод невници .. шото няма с кои да споделям ако споделя с някои всички ще разберат и ще ми задават тъпи вапроси а аз не искам ..
    Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.

Цитирай Първоначално написано от SeXy_ BoY
    xaxax ne ne si vodq
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от -DeliciouS-
    Мързи ме, много съм непостоянна
    И аз тъй!По принцип имам дневник, но мн рядко пиша в него 1-2 пъти в месеца като няма ко да правя

Фен
    Град
    SOFIA
    ami imam ne6to takova
    LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
    LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.

Повече от фен Аватара на air_wisp
    нямам си друга работа...камоли да седна да се занимавам с глупости! Ходя да карам, на каратета, астрономии, фотографии, време за мойто момиче, време за спане, за ядене и за пиене! е фото дневници имам много
    маа фака

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    abe nqmam.....puk ako imam....6e bude pro4eten ot sestra mi.....mnoooooooooooooooooooooogooooooooo ama mmnoooooooooooooooooooy golqma klukarka e... zatfa..po dobre tai moje da si napravq blog...ama 6e viim
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    говориш за таен днвник нали !? не,вече не си водя. преди си водих но взе да ме мързи да пиша

Фен
    Град
    София
    На няколко пъти започвах да си водя, ама толкова ме мързиииииииии В крайна сметка нищо не излезе

водя си дневник ама не мн редовно. Защо го водя ли? Защото живота ми е един филм В интерес на истината по - лесно преодолявам нещата и си изливам всичко на листа. По този начин оставам сама сас себе си. И най-вече след време като го чета се смея от сърце и си правя изводите за своята промяна като личност
    Mrazq reda i 4akam smyrtta !
    www.steelf.aha.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си