- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: Имате ли пълно доверие на някого?
Имате ли пълно доверие на някого? Колко са хората, на които можете наистина да разчитате?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
да имам... на 3 човека... майка ми , леля ми и най-добрата ми приятелка... наистина осъзнато и пълно доверие...
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Трима човека-майка ми и двете ми най-добри приятелки.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
кратко точно и ясно НЕ(толкова са ме предавали,дори наскоро пак затфа че вече не рискувам,тъпо ми е така ,но просто ме е страх вече 4есно казано)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
При родителите е по-различно.Има някои неща,които не може да ги споделяш.Така че тях да ги оставим настрана!
Отговорът ми е никой!Така поне няма кой да ме предаде...
Законите са едни!или биеш,или те бият...
Имам пълно доверие само на 4 човека те са най-добрите ми приятели.
Мисля, че имам пълно доверие само на най-добрата ми приятелка!
Да-на приятелят ми,който безумно много обичам,на най-добрата ми приятелка и на майка ми...
Moje bi na 2-ma![]()
голямо доверие имам на мойта фр.. ама пълно доверие на никой.. даже и на себе си не мога да вярвам вече.. тъжно ама кфо да се прави така поне няма как да се разочаровам от някой или от себе си..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
На родителите и на самия себе си.![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Първоначално написано от peps_from_mars
e tva e,sam da si mu e maikata,raznite "priqteli" nikva rabota ne vur6at.....
no da re4em imam nqkvo doverie na maika mi i kato se zamislq mai nikoga nqma da ima takuv 4ovek na koito absolutno vs da si spodelq
Mojesh da imash doverie samo na sebe si i v nqkoi sluchai pak moje da ne si siguren![]()
Абре накара ме да се замисля...пълно доверие, хмм...на две приятелки и може би на един приятел.![]()
imam palno doverie na hora koeto sa mi dokazali 4e moga da raz4itam na tqh![]()
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
Освен на майка ми и на баща ми, на никого друг нямам никакво доверие...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Da imam.Na maika mi,na 2-te mi nai - dobri priqtelki i na gajeto mi
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
Имам - да!На майка ми и на братовчедка ми!На приятелки нямам пълно доверие, се пак знам ли утре дали ше са ми приятелки..![]()
Ами на най-добрата ми приятелка и на мен разбира се![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Ами...родителите са изключени,то оставаше и на тях да не вярваме и...лошо.
Та само на едно момиче,най-добрата ми приятелка.Всичко бих и поверила-дори и живота си,ако съм сигурна,че няма да се загледа в телевизора и да забрави.Иначе я обичам.Най-просто казано
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Мога да разчитам на себе си, на наще и на един приятел, на жени на разчитам(освен на себе си
)
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love