- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Samo sex iLi..
VUmojno li e momche da e s teb ot 2 meseca i vse pak da e samo za sex-a.. koito oshte ne e prosushtestvuval m/u dvamata?!
Не ми се вярва....
Но нека момчетата кажат.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
mi ima gi vsqkakvi sama razberi
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Наистина има всякакви .Аз специално ша си имам дете от сериозна приятелка (сгодени сме) и никога няма да я изоставя .Ама не почнахме секса от втория месец доста (много) по-късно !![]()
![]()
TROY вече почва да се хвали наляво и надясноКеф ли ти е? И аз понякога се замислям над темата, ама ще изчакаме малко ^_^
А по темата - възможно е. Но щом е отделил толкова много време, може да не се окажеш много разочарована въпреки всичко.![]()
ами ако постоянно ти говори за това кога ще го направите и препира, е възможно
но ако се отнася с разбиране, много ясно, че не![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Има ги и такива
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Моето го лъгах година и нещо,чак сега се съгласи,а дори не сме и ходили...Дали ще съм с нея заради едното чукане?Първоначално написано от valantain_love
ми зависи от момчето.всякакви ги има!
Let The BEAT Control Your Body
Да, може. Просто чака докато се появи нещо по-добро. Sorry.
No love - no heart. No heart - no hurt.
moje ama trqbva da e mn otchaqn
ми добре вси4ко е ОК ама сега към проблема ми дай малко пове4е инфоПървоначално написано от pichouette
1. ДА възможно е -има такива идиоти
2. НЕ не е възможно
ВСИ4КО Е ОТНОСИТЕЛНО ХАХ
има два отговора а как да ти отговорим в твоя слу4ай като даже незнаем какъв е ....
Emi s nego se karame nai redovno.. max 4-5 dni da ne se karame i posle hop i se skarvame jestoko.. ama prosto e tva me glojdi ot vutre dali e samo zaradi sex-a s men.. kato imam vpredvid 4e nai dobriqt mu (bivsh) priqtel mi kaza 4e toi bil kazal che she me naebe i bai bai.. i nz prosto.. az po princip ne sym takava da vqrvam na vsqka duma na vseki, no vse pak me e strah da riskuvam..
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от TROY
Възможно е разбира се. Да не говорим 4е е възможно и да е с теб много по-дълго и пак да те зареже, защото си му била занимавка докато не си намери нещо по-...![]()
![]()
Робинята на Quench