.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на I_ve7o

pro4etete i daide syvet4e ;(

offf hora help...;( ve4e sam tolkova mnogo ot4aqna prosto nqma na kade pove4e..nikoi ne me haresva..imam si problemi...i taka ...v4era izlizah s bratov4edka mi...otidohme do edno mom4e posled se razhodihme...i pak otidohme do tova mom4e...vlqzohme v tqh...i sh gledame film oba4e kato vidqh brat my napravo otka4ih stra6no gotin e ...bratov4edka mi go be6e haresvala...i nali sq sqdame i sh gledame film..i bratov4edkata vika zapoznaite se i nali se zapoznavame i toi se ysmihna i as ve4e otka4ih...posle kato se pribrahme i bratov4edka mi mi vika ole ako znai6 daniel{taka se kazva vaprosniq sladur}kak te gleda..i as ve4e otka4ih..daje ne sme si govorili prosto se gledahme...smisal tq mi kaza tei...a tq ne bi me izlygala...zabravih da kaja toi e malko ot broikajiite...ama s nqkoi momi4eta e razli4en...bratov4edka mi kaza 4e moje da me yredi..no nz k`fo da mislq ( plsss kajete k`fo da pravq.. ;(..i molq bez ybidi ;(

Guest
    Ми...на мене това ми прилича малко на временно чувстов...смисъл, че няма потенциал за връзка, но защо пък да не пробвате?! Кажи на братчедка ти да му вземе номера на Даниел и му се обади, покани го да излезнете...по държанието му ще си проличи дали с тебе ще се държи като "бройкаджията" или като "влюбения" Даниел! Ако се държи като че ти си му поредната - по-добре не се захващай с него, защото всичко ще свърши с мн сълзи, но ако мислиш, че може да се получи нещо - действай! и...успех!

tnx...i as plsss pi6ete hora ;(

robvai ot opit glava ne boli no ne se uvli4ai zada ne strada6

ai pi6ete 4e sam ot4aqna ;(

Re: pro4etete i daide syvet4e ;(

Странна си ми! 1во казваш
    Цитирай Първоначално написано от I_ve7o
    offf hora help...;( ve4e sam tolkova mnogo ot4aqna prosto nqma na kade pove4e..nikoi ne me haresva..(
    А после твърдиш,че според брадчетка ти той си пада по теб.
    Както и да е това не е по темата на твоят 'проблем' .
    Да кажем,че той не е бройкаджия или поне с теб ще е сериозен.Идеята братовчетка ти да му вземе номера,нещо не ми допада,не че нещо но

тя го е харесвала в миналото
    .bratov4edka mi go be6e haresvala..
    защо трябва да имате посредник?!
    Ако те е толкова срам ти сама да си го помолиш за номера,защо 'случайно' не отидете с твоята братовчедка отново до тях
    Флиртувай малко с него,смятам че това е достатъчно!Ако той си пада по теб ще те покани на среща,недей прави всичко 1во Ти!
    Само не се впрягай и да не започнеш и ти да си мислиш 'той е единствен,неповторим' ако не успееш да го спечелиш.,защото това е глупаво.
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

as prosto se strahyvam da ne da ne me haresva 6tot ve4e mi pisna napravo ne mi se jivee seki se ebava s mene ;(

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    E...tva s urejdaneto mi e mnogo inetesno...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Цитирай Първоначално написано от SouL^*DiViNe
    E...tva s urejdaneto mi e mnogo inetesno...
    И на мен,но сметнах,че няма смисъл да го коментирам
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    ако смяташ 4е е от броикадйиите не тругваи с него,това е едно обикновенно харесване

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    ха сега да гадаем. може ли това да е едно класическо запознаване. човека та е видял някъде и та е харесал. казал на брат си, той от своя страна познава братовчедка ти, паканва я у тях под претекст да се гледа филм, тя води теб и Бум

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си