- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mn sa vazbujdam
hora pravq sex i mi e acki hubavo no kat ne sam s priqtelq si ponqkoga mn se vazbujdam i iskam da go napravq no nemoga i po4vam da sa samodovolqvam i nz kat sam pred svar6vane v glavata mi idvat mn mn po eroti4ni misli predstavqm si 4e priqtelq mi ma lije i napravu nz mn hubavo mi stava i kat svar6a iskam da otida pri negu i da sa ebem mn zdravu.Normalno li e? molq va kajete mi!
Напълно, абсолютно и възбуждащо нормално! (добре, или поне първите две, последното може да е заради виртуалния секс, който тъкмо имахме с партньорката ми ^^)
За една жена е съвсем в реда на нещата да бъде разгонена. И, ако искаш да пробваш някои от мислите си в главата си - сподели с приятеля си. Ние, мъжете, страшно се възбуждаме от жена, която знае какво иска.(a, да, много важно е да наблегнеш, че искаш да вършиш тези неща с приятеля си и САМО с него, да не стане някакво накърняване на гордост и подобни)
Да, номрално е.![]()
No love - no heart. No heart - no hurt.
Абсолютно нормално си е!![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
Първоначално написано от mnogo_qka_macka
:P
Кажи му го - ще се зарадва.![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
нормално е![]()
Тая дума партньорка звучи повече човек с който правя само секс отколкото човек който обичам и правя любов с него. Под партньорка имаше впредвид Мурад Циганина на ъгала на Витошка ли?Първоначално написано от shizzle
Извинявам се, това е моя терминология, която съм възприел с времето. За мен:
Човек, който едновременно ми е приятел И споделя леглото ми. Това ми е най-високата позиция в личната йерархията на взаимоотношенията човек-човек.Код:Партньорка = Приятелка + Любовница
hah..emi ne ne e normalno![]()
mn qsno ,4e e ,be mome,kvo si se za4udila![]()
xxexe ami to 4e e normalno normalno e ama vzemi mu kaji po nekaf na4in ..:ska4ai mu otgore i tva e ne vqrvam da ti kaje kvo praish xiixixza da ne fantazirash pove4e ... a ...
![]()
Споко,няма нищо ненормално.Даже някой път,ако се възбудиш и приятеля ти го няма,можеш да ми дойдеш на гостиПървоначално написано от Анонимко
![]()