Zdraveite, imam problem. Hodq s priqtelkata si ve4e po4ti godina, obi4am q neveroqtno mnogo! A problema e sledniq - predi vreme hodih na kupon, be6e nqkude mai mesec moje bi. Tam se zapoznah s edno momi4e, koeto mnogo mi haresa, tq su6to me haresa men, no 6tqla da se otkaje ot men(tva momi4e drugoto), za6toto imam gadje. Predi polovin mesec q vidqh otnovo na kupon, mejduvremenno si pisahme v neta. Kato q vidqh otnovo, mnogo silno poiskah da q celuna, no priqtelkata mi be6e tam.. ne moga da izneverq na priqtelkata si, oba4e ... ako re6a da buda s tova momi4e nqma da go napravq zad gurba na priqtelkata si, bih skusal s neq! No vse pak tova e po4ti godina! ne moga prosto ei taka da q zareja, zaradi ednata afera. Molq vi suvetvaite me kakvo da pravq! Da ostavq li priqtelkata mi, za da si na4e6am krastata s tova momi4e ili da ostana s priqtelkata mi i da se se6tam ponqkoga za tova momi4e i da si mislq kakvo li 6te6e da e s neq???? Kakvo 6te me suvetvate? NE bih napravil ni6to s drugoto momi4e, dokato hodq s priqtelkata mi. V momenta 4uvstvam, 4e q predavam edva li ne, kato si mislq za druga ponqkoga. Molq vi ne se bazikaite s men.
Molq za suvet!