.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    vankata_
    Guest

Horica,imam vapros4e!

hora,v4era ve4erta s moqta friend-ka se opitaxme da go napravim(ama tq e devstvena)Opitax da i go vkaram nqkolko pati,no ne stana.Nakraq uspqx donqkade(opitax da e malko po-navatre i sled tva go izkarax)Ne izpolzvaxme prezervativi.q kajete dali e vazmojno da e zabremenqla...

molq za seriozno otgovor4eta!

Guest
    ем ако си се изпразнил има възможност да забременее ама ако не си споко

Мега фен
    Град
    SF
    Няма такъв вариант освен ако не си свършил в нея

Робинята на Quench

Повече от фен
    ne

Голям фен
    Град
    Разград
    kaji mi prichina da go napravite bez prezervativ-nqmashe vreme da otidesh do aptekata li?samo ne mi kazvai,che si nqmal 20 st za edin na-obiknoven....ako si svyrshil v neq-vyzmojno e! vmesto da se chudite-test
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

andit0
    Guest
    И двамата носите еднаква отговорност...Не знам как приятелката ти се е съгласила да го направите без презарватив Ако този път ви се е разминало,не очаквайте късмета пак да ви споходи следващия път!!!Бъдете внимателни и се грижете за здравето си!!!

vankata_
    Guest
    ne sam svarshval v neq! no vse pak iskax da znam dali ima takava vazmojnost... da zabremenee... znam,4e ne e triabvalo da probvame bez predpazni sredstva... prosto se slu4i!za 1vi i posleden pat!

vankata_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BLaCk_LaDY_
    kaji mi prichina da go napravite bez prezervativ-nqmashe vreme da otidesh do aptekata li?samo ne mi kazvai,che si nqmal 20 st za edin na-obiknoven....ako si svyrshil v neq-vyzmojno e! vmesto da se chudite-test
    otnosno tva za testa... qsno mi e,4e e nai-sigurniq na4in da razberem... no ako ima veroqtnost da e zabremenqla,nali ima xap4eta,koito se piqt do 24 4asa... dali trqbva da i kupq takiva?

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Спокойно, ве, каракачанин! Не купувай нищо. И тест за бременност няма нужда! Не слушай параноиците тука.

Цитирай Първоначално написано от BLaCk_LaDY_

мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..

Guest
    ako ne sa minali pove4e ot 73 4asa varvi i kupuvai!6tot ina4e.............

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Спокойно, ве, каракачанин! Не купувай нищо. И тест за бременност няма нужда! Не слушай параноиците тука.
    =D> =D>
    Let The BEAT Control Your Body

TyTaH]{aMoH
    Guest
    Ами пич...неща да те сряскам,...НО има вероятност
    Разбира се вероятноста е много малка,но я има.
    Не само с изпразването се изхвърлят сперматозоиди...при подмокрянето при мъжа е възможно да "изкокнат" някои и други спермтозоидчета
    и ако са ти достатъчно "живи" е възможно да достигнат яйцеклетката (ако е имало в този момент такава) и да стане "сакатлъка".
    Но това се случва мнооооого рядко и то при положение че е наличен пълноценен секс (вкарване докрай )
    При теб шансовете намаляват щот си бил по средата на "коридора" и малко по-трудно "плувците" биха стигнали до целта си...
    Но ако искаш да си 100% - тест
    Това е от мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си