.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    просто_Аз
    Guest

когато надеждата умира последна 2

Здравейте,благодаря,че си дадохте мнението за темата ми,но сега имам и още едно въпросче ако може да ми отговорите ще ви бъда задължена.
    Той много ми липсва,страшно много,обаче неможах да си организирам тайфата да идем тази вечер там където работи.Та въпроса ми е вчера аз му звъннах на телефона,а толкова ми се иска и сега да го чуя..толкова много,едва издържам.Та според вас много нахално ли ще е вече?Смисъл отново аз да го потърся..не че той не ме търси,обаче той сега вече е на работа и зная че няма да може той да се обади...а аз искам да го чуя..Какво мислите да му се обадя или не??!!!
    благодаря предварително
    и за отговорите на тзи и на предишната ми тема

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    spored men..iz4akai do utre i togava mu zvynni....
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Inside of me
    Guest
    НЕ.

Цитирай Първоначално написано от SouL^*DiViNe
    spored men..iz4akai do utre i togava mu zvynni....
    е те утре колкото разбрах ще се видят,защото май са от едно училище,поне аз съм с такова впечатление
    еми няма лошо да му звъннеш.за да успееш в този живот трябва да си нахален
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре му звънни.

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    НЕ! В никакъв случай не се обаждай на момче. И Принц Чарлз да е - не! Имай търпение.
    Необходимо ли е да обяснявам, че като му е обадиш ще покажеш, че си слаба и зависима?
    He who runs with aggression walks with no dignity

Голям фен
    Защо пък да не му се обадиш,какво толкова?!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Цитирай Първоначално написано от Crafter
    НЕ! В никакъв случай не се обаждай на момче. И Принц Чарлз да е - не! Имай търпение.
    Необходимо ли е да обяснявам, че като му е обадиш ще покажеш, че си слаба и зависима?
    о господи ...

Обади му се разбира се! Няма какво толкова. И той ще се зарадва сигурно (:

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Guest
    abe kakvi sa tiq gluposti 4e ako my zvanne6 6te pokaje6 4e si slaba i zavisima?! - nai mn da stigne do izvoda 4e ti e priqtno da govorish s nego!!
    OBADI MY SE!!!

Inside of me
    Guest
    Пак не.Ако му званиш постоянно ще знае че си му вързана в кърпа и може да загуби интерес,по-добре изчакай той да ти се обади.Имай малко търпение и ако все пак не го направи в близките 1-2 дни му се обади,Пък и тая раябота с телефоните не е много читава,в смисъл ако ще му званиш накарай го да излезете някъде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си