- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vuzmojno li e???
vuzmojno li e da se zabremene ot oralna lubov?pitam savsem 4estno bez bazici
Разбира се! Живеем в свят на неограничени възможности!
Бягай да гледаш "Сънчо".....
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
haha ne![]()
![]()
![]()
iskate da kajete 4e se zabremenqva SAMO kogato sperma popadne vuv vlagali6teto?ami ako e popadnalo malko ili e samo ot onazi poluprozra4na te4nost koqto majete izhvargat predi semeizprazvaneto.a ako se izpraznqt na vhoda na vlagali6teto?pak li moje ili ne,za6toto az znam 4e ima edna trabi4ka koqto spermatozoidite ne mogat da izvarvqt samo trqbva 4lena da si e vlqzal.molq vi otgovorete na vsi4ko
a s bolesti moje6 li da se zarazi6 ako galta6?da nali?i posleden vupros momi4eta imate li bqlot te4enie sega zimata po 4esto osobeno ako hodite po goli?
ma ti normalna li si , ako ne ti go e vkaral nqq nikva opasnost.
6tom ne si sa ebala , ne si bremenna.![]()
I da gultash nishto ti nqq , gultaj si spokoino
значи Да може и аз ще обесня как! предупреждавам че хора със слаби нерви да не четат! Та теорията е следната: след оралната любов ако момичето погълне семената течност (след като момчето е викал "гълтаи"), течноста се спуска в стомаха и от там през тънките черва до дебелото черво и от там след изхождане(изсиране) тя може да се озове на сфинктер(цифката на гъза) от същната страна, така че ако момичето се самозадоволява (скречира си путката) и по невнимателност може да докосне семената течност, и после да бръкне на дълбоко във вагината си! и готово хоп бременност след орален секси така няма невъзможни неща
![]()
аа да се има предвит че спермата е мн издражлива защото минава през враждебната среда на вагината кадето кръвните бели телца разпознават сперматозоида като чуждо тяло и го нападат, и така за милиони години че чак до сега и за толкова време спермата е развила невероятна издръжливост![]()
![]()
![]()
![]()
Маце , кажи все пак какво сте правили , много зависи после дали е имало секс, изхвърлил се е върху теб ли , гълтала ли си , какви са ти притисненията.
..puk i zavisi dali si detstvena.
Първоначално написано от ачката
![]()
![]()
Безмерна е човешката глупост, и ти си негова кралица!