.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    nobody
    Guest

Какво да правя???

Ето я моята история. Имах си гадже- много си го обичах, и той мен(уж). Едно момиче през цялото време, в което бяхме гаджета се опитваше да го свали. Аз му казвах да не направи някоя глупост, ама той винаги ми викаше, че обича само мене и че тая му е безразлична. Два пъти сме се поскарвали с тая, а единия път даже се сбихме.
    Та отиваме преди 1 месец на един купон аз и моето момче, е там беше и тая нещастница. Както и да е- аз явно пих малко повече и изгубих гаджето си. По едно време ми беше много когти и един др фр ме заведе на 2-рия етаж, ако ще повръщам да е на 2 етаж. Та отиваме и аз го помолих да ме остави сама в банята. След около 10 мин излизам и влезнах в др стая, защото мислех, че там е кухня и ще мога да се измия. Та влизам аз и какво да видя- гаджето ми на пода с оная. Леле полудях. Тя беше върху него и аз отидох и я блъснах, а след това забих един юмрук на него. Веднага го зарязах. Сега от 1 месец насам той не спира да ми звъни и да ми се извинява. Аз не искам и да го чуя, смених си номера на тела. Не сме от едно даскало, оабче той всеки де е в моето даскало. Там се правя, че не го забелязвам, не му обръщам никакво внимание.
    Вчера ме пресрещна на входа ми и ми каза, че това било грешка. Че не трябва да му се сърдя, той бил пият и такива неща. Аз се ядосах и го ударих отново в окото. Той само каза, че аз съм СЪЗДАДЕНА за него и той щял да ми отвори очите, за да го разбера, но нямало да е по трудния начин.
    Писна ми, МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ. КАК ДА ПОСТЪПЯ? а аз все още си го обичкам, ама нз какво да направя- да го забравя или да му простя. ПЛС ПОМОГНЕТЕ МИ!!! ((

Guest
    abe... spored men ako go obi4ash nqma da se 4ydish kak da postypish, 6te6e da my prostish, 1 mes. e dosta dylgo vreme, i v karina smetka e bil piqn, a i 6tom o6te iska da e s teb qvno te obi4a

Имам доста познати с твоя проблем и момчетата са били пияни и после много съжаляваха за това .. та.. ако пък толкоз ти са моли..изслушай го пак какво иска от тебе кво има да ти каже..ако искаш събери се с него се пак е бил наистина пиян, а момчетата кат са напият мислят само с Долната си глава (НИЩО ЛИЧНО КЪМ МОМ4ЕТАТА ОТ ФОРУМА но знайте че е така ) )така че ако още го обичаш-дай му шанс..ако го пропилее ..то не е за теб това момче
    *** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Като го оби4аш са варни при него
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен Аватара на koalka
    Предполагам,че изневяра се понася трудно,но и ти се замисли..колко е силна твоята любов,при положение,че толкова много ти се извинява и ти говори всички тези неща,а ти не искаш да му простиш?По-добре веднага отиди при него и се съберете.Той те обича и ти сама можеш да разбереш дали е искрен.Имай в предвид,че ако му беше все тая щеше просто да престане да те търси,а той след 1 месец не престава да те търси,което говори,че той те обича...

Супер фен
    4ukai se s nai dobriq mu priqtel i posle se vyrni pri nego

Голям фен
    Много кофти случка.Ако аз бях на твое място ,нямаше да го погледна повече.Всеки греши,но той е нарушил обещанията си,направил го е точно с това момиче,а и ти си била на купона...... Той не те заслужава
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Аз съм на мнение че щом 1 път го е направил значи и 2ри пут ще има каква е гаранцията че утре няма пак да се натряска и пак да е с друга!Може и наистина да си е взел полука но това наистина много ме самнява
    Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки че той няма да го направи!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Еми щом и ти го обичаш, според мен трябва да му дадеш втори шанс, а той ако го пропилее значи просто не те заслужава!Друг е въпросът че това може да се повтори и потрети, но все пак ти си решаваш!

Цитирай Първоначално написано от {SwEeT_anGeL_F}
    Имам доста познати с твоя проблем и момчетата са били пияни и после много съжаляваха за това .. та.. ако пък толкоз ти са моли..изслушай го пак какво иска от тебе кво има да ти каже..ако искаш събери се с него се пак е бил наистина пиян, а момчетата кат са напият мислят само с Долната си глава (НИЩО ЛИЧНО КЪМ МОМ4ЕТАТА ОТ ФОРУМА но знайте че е така ) )така че ако още го обичаш-дай му шанс..ако го пропилее ..то не е за теб това момче
    Момче съм и те подкрепям за вскичко казано Но не може да се отрече, че много момичета си го просят и няма как да устойм.

Inside of me
    Guest
    Човек се учи от грешките си,прости му.Ако го повтори го разкарай каквото и да ти струва.

Guest

Re: Какво да правя???

Цитирай Първоначално написано от nobody
    Ето я моята история. Имах си гадже- много си го обичах, и той мен(уж). Едно момиче през цялото време, в което бяхме гаджета се опитваше да го свали. Аз му казвах да не направи някоя глупост, ама той винаги ми викаше, че обича само мене и че тая му е безразлична. Два пъти сме се поскарвали с тая, а единия път даже се сбихме.
    Та отиваме преди 1 месец на един купон аз и моето момче, е там беше и тая нещастница. Както и да е- аз явно пих малко повече и изгубих гаджето си. По едно време ми беше много когти и един др фр ме заведе на 2-рия етаж, ако ще повръщам да е на 2 етаж. Та отиваме и аз го помолих да ме остави сама в банята. След около 10 мин излизам и влезнах в др стая, защото мислех, че там е кухня и ще мога да се измия. Та влизам аз и какво да видя- гаджето ми на пода с оная. Леле полудях. Тя беше върху него и аз отидох и я блъснах, а след това забих един юмрук на него. Веднага го зарязах. Сега от 1 месец насам той не спира да ми звъни и да ми се извинява. Аз не искам и да го чуя, смених си номера на тела. Не сме от едно даскало, оабче той всеки де е в моето даскало. Там се правя, че не го забелязвам, не му обръщам никакво внимание.
    Вчера ме пресрещна на входа ми и ми каза, че това било грешка. Че не трябва да му се сърдя, той бил пият и такива неща. Аз се ядосах и го ударих отново в окото. Той само каза, че аз съм СЪЗДАДЕНА за него и той щял да ми отвори очите, за да го разбера, но нямало да е по трудния начин.
    Писна ми, МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ. КАК ДА ПОСТЪПЯ? а аз все още си го обичкам, ама нз какво да направя- да го забравя или да му простя. ПЛС ПОМОГНЕТЕ МИ!!! ((
    Ti sega na nqkakvi nepoznati 6te raz4ita6 da napravqt tvoq izbor vmesto teb li?
    Ti trqbva sama da si re6i6 kakvo iska6 i koe e po dobre... ako smqta6 4e nqma da se povtori bi mogla da mu prosti6, no ako ne e taka nqma smisul da se zanimava6...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си