Predi 4 meseca zapochnah da izlizam s edno mom4e ne me interesuva6e mnogo prosto be6e sinpati4en i re6ih da izlqza na kafe s nego, toi si ima6e priqtelka i az znaeh tova, pomislih 4e samo priqtelski shte izlizame.1-viq put kato izlqzohme se osamotihme i zapo4nahme da se barame.razbrahme se 4e shte e samo za ediniq sex no interesnoto beshe 4e toi me turse6e daje i da znaesh 4e sum v cikul i pak izlizahme govorehme si vsi4ko beshe to4no.1 mesec samo izlizahme da se vijdame i togava go napravihme.2-riq put kogato pravih sex s nego neshto se skarahme sutrinta kogato trqbvashe da se pribiram i si kazah , 4e pove4e nqma da izlizam s nego, no za ne6tastie si zabravih ne6to v tqh a mi be6e cenno i trqbvashe da si go vzema sled 2-3 sedmici toi mi se obajda na raztoqnie 50 km ot mqstoto kudeto jiveq i iskashe da me vzeme da otidem tam v edna vila, az se suglasih i otidoh....sled 1 mesec toi pak mi zvani izlizahme i mnogo razbrahme edin za drug spodelqhme si toi mi kaza 4e ima problemi s negovata averka spodeli mi kakvo stava mejdy tqh i 4e moje da se razdelqt prekarahme hubavo. i dvamata si znaem kirlivite rizi i dvamata sme ednakvi v nqkoi otnosheniq.ne sme edin za drug toi ne pokriva moite kriterii za muj s koito iskam da sum i az ne pokrivam negovite, prosto si pasvame v sexa.no posledniq put kogato se vidqhme stana fatalno, govorihme zakachahme se i beshe veselo az mu kazah 4e go mrazq i go narichah s tejki dumi dvamata se zbihme makar 4e beshe na shega.Kogato my govoreh che izlizam s drugi mom4eta toi se drazneshe makar i da se opitvashe da go skrie.kogato se bqhme gushnali toi mi kaza neshto ot srota ,4e nikoe momi4e nemoje da e s drug pri polojenie 4e e i s nego t.e 4e e napulno zadovolena po vsqkakuv nachin i az my otvurnah 4e izlizam i s drugi i na nego vednaga my iz4ezna usmivkata to liceto.S nego prekarvam 4udesno ima nqkolko loshi ka4estva koito az neponasqm i nemoga da priema, no edin den kato se pribirah ot rabota sedeiki v avtobusa i si misleh za nego izpuitah onova 4yvstvo koeto narichame lubov beshe ujasno za men.V produljenie na 2 godini az ne sum obichala i smqtah 4e moga da zdurjam 4yvstvata si koeto beshe i taka, no kakto kazvat horata lubovta ne pita....
nqmam vupros kum vas iskam da izkajete mnenie, znam 4e mnogo shte me kritikuvate za tova 4e sum izlqzla s nego pri polojenie 4e si ima averka nqma kakvo da se opravdavam vinovna sum...
kajete kakvo mislite i vi blagodarq predvaritelno