Цитирай Първоначално написано от nobody
Ето я моята история. Имах си гадже- много си го обичах, и той мен(уж). Едно момиче през цялото време, в което бяхме гаджета се опитваше да го свали. Аз му казвах да не направи някоя глупост, ама той винаги ми викаше, че обича само мене и че тая му е безразлична. Два пъти сме се поскарвали с тая, а единия път даже се сбихме.
Та отиваме преди 1 месец на един купон аз и моето момче, е там беше и тая нещастница. Както и да е- аз явно пих малко повече и изгубих гаджето си. По едно време ми беше много когти и един др фр ме заведе на 2-рия етаж, ако ще повръщам да е на 2 етаж. Та отиваме и аз го помолих да ме остави сама в банята. След около 10 мин излизам и влезнах в др стая, защото мислех, че там е кухня и ще мога да се измия. Та влизам аз и какво да видя- гаджето ми на пода с оная. Леле полудях. Тя беше върху него и аз отидох и я блъснах, а след това забих един юмрук на него. Веднага го зарязах. Сега от 1 месец насам той не спира да ми звъни и да ми се извинява. Аз не искам и да го чуя, смених си номера на тела. Не сме от едно даскало, оабче той всеки де е в моето даскало. Там се правя, че не го забелязвам, не му обръщам никакво внимание.
Вчера ме пресрещна на входа ми и ми каза, че това било грешка. Че не трябва да му се сърдя, той бил пият и такива неща. Аз се ядосах и го ударих отново в окото. Той само каза, че аз съм СЪЗДАДЕНА за него и той щял да ми отвори очите, за да го разбера, но нямало да е по трудния начин.
Писна ми, МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ. КАК ДА ПОСТЪПЯ? а аз все още си го обичкам, ама нз какво да направя- да го забравя или да му простя. ПЛС ПОМОГНЕТЕ МИ!!! ((
Ti sega na nqkakvi nepoznati 6te raz4ita6 da napravqt tvoq izbor vmesto teb li?
Ti trqbva sama da si re6i6 kakvo iska6 i koe e po dobre... ako smqta6 4e nqma da se povtori bi mogla da mu prosti6, no ako ne e taka nqma smisul da se zanimava6...