- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak?kade?koga?
emi po kuponi ne hodq 6tot nikoi ne me e kanil do sq
ama ako me pokani 6a otida
moite frends ne si praqt kupon pak i az ne praqpo diskoteki ne hodq mnogo 6toto nqma s koi pak sam da otida malko tapi4ko
e to ima s nqkoi fr det hodqt de ama nz
u diskoto ne e ni6to osobeno momi4eta sas gadejtata si pahaha ko da se prai
Govoreh po princip nali v mirc kat 4atq s nqkoq hubava (vidql sam i pic)
i q pitam ima li si gadje i tq "da" obi4a6 li go "da" posle "6to pita6 ?" am nz poddyrjam razgovora
i tei tva se povtori okolo stotina pati i umrazna da se zanimavam s mirc fanah si okolo 70 virtualni gadjeta sas edno momi4e si pisahme i govorihme po telefonite okolo 3 meseca be6e mn qko misleh 4e q obi4am ama vsa6tnost ne q poznavah dorbe za da q obi4am mislq nz ?
Virtualna rabotaaz obi4am da sportuva Sportna natura sam kato 4ovek dolu gore sam gotin i nz 6to do sq ne sam imal real gadje
ne sam se kiss sas momi4e i tva e ama si ima vreme za vsi4ko ama nz po4ti vsi4kite mi priqteli si imat priqtelki i si vikam isakm i az 6toto te si izlizat po dvoiki nali i az da otida s tqh tei sam malko ne varvi i za tva i sprqh da izlizam tolkova zatvorih se udoma i izlizam da ritam nasam natam na kafe i na kompa i tva kompa ne pomoga mn da si nameri6 istinka priqtelka no vse pak
nz pitah vi kade moga da sre6tna momi4e
a v kafenetata sam zabelqzval mn gotini momi4eta primerno na sesednite masi i kvo otivam i kazvam zdraveite moje li da se zapoznaem?
tva li e?
mislq 4e 6te em izqdat kato go kaja xaxaxax:}
bazik :P tei de nz strah me e da ne me otblasnat moje bi pri pove4eto slu4ai e tova i nqkoi si ostavat sas straha do 16 17 godini za tva fanete kaka da vi otraka :Pnali tei?
ta za vaprosa kade da q sre6tna?
spored vas 10x predvaritelno