.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: nqma si zaglavie

Guest

nqma si zaglavie

kakvo pravite, kogato obi4ate nqkoi, naranili ste go, 4e toi ve4e vi mrazi dori, a vie go obi4ate pove4e ot vsi4ko i ot vsqkoga, kogato nqma nikakyv 6ans da bydete s nego, kogato toi vi e vidql vav vazmojno nai lo6ata vi svetlina, i kogato nemojete da go zabravite????
    e 4ak do tyk edva li nqkoi ot vas bi stignal, ama daite savet, i ako nqkoi kaje vreme napravo otsega my kazvam 4e nepomaga!!

Еми в такова положение съм http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=67885
    Не се гордея с това,обаче какво да се прави.Еми имаш различни възможности:
    бориш се за любовта си
    опитваш да я забравиш
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Голям фен
    Напълно съм съгласна с горното мнение за двата вариянта.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

pokag na 4oveka koito obi4a6 4e sageliava6

Guest
    perky_girl
    ti koe ot dvete izbra?
    borish li se, ili se otkaza???

Цитирай Първоначално написано от perky_girl
    бориш се за любовта си
    винаги си струва

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

gost4e_f
    Guest
    Съгласна съм с едно по-горно мнение..трябжа да покажеш на този човек, че съжаляваш и да го накараш да те види в нова по-добра светлина

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Цитирай Първоначално написано от The Interceptor
    бориш се за любовта си
    винаги си струва
    и аз съм на същото мнение...ако това което чувстваш към дадения човек е истинско и силно...нищо не трябва да ти пречи да се бориш за него...знам го от личен опит
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

gost4e_f
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от The Interceptor
    бориш се за любовта си
    винаги си струва
    така е...или поне ще знаеш, че си пробвал/а и след време няма да се чудиш какво е щяло да бъде ако...
    дано да има щастлив финал, но дори и да не е поне ще знаеш, че си опитал и ще продължиш напред

Guest
    e da, ama tova e 4e nqma kak da se borq, toi e stydent, nesam go vijdala pove4e ot 2 sedmici..... abe kakto i da e, 6te vidq dali 6te izdarja be nego pone o6te tolkova, a ako ne...... 6te trqbva da izmislq ne6to
    blagodqra nq vsi4ki vi

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    perky_girl
    ti koe ot dvete izbra?
    borish li se, ili se otkaza???
    Виж в моята тема и ще видиш.Дано всичко ти се оправи.Късмет!
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Супер фен
    nezn

Guest
    naistina e yjasna - lubovta
    moje da te nakara da letish v oblacite, i samo zaradi 1 \ili malko pove4e...aide\ gre6ka\i da te svali s grym i trqsak na zemqta!
    ne e 4estno! Ne e za6toto mn booli!
    moq sly4ai e po razli4en, nesam hodila s nego, prosto to4no togava, kogato i toi zapo4na da hlutva po men ili pone da mi go pokazva..... az se ebavah s nego \be6e prosto 1 6ega\, toi se yseti, i se obidi, az az glypa4kata vmesto da se izvinq kvoo vzeh 4e my precakah 4ast ot site, posle se okaza 4e ne e bil negov, i e imal problemi zarasi men, izvinih my se, opravih 4ast ot tva, koto sasipah, no toi ve4e neiska i da 4ye za men, i ostavi tova, ami predi 3 dni go podludih po gsm-a, prosto zvanq, toi vdiga, az ne govorq, iznervih go, napsyva me deje, doseti 4e sam az, obidi me, i az go napravih na 5 st. napravo..... a nai mn syjalqvam za tova 4e my kazah 4e e gyrbav, a toi ne e,\ prosto ima malka "4ypka", daje e mn sladko, a i e po4ti nezabelejima mislq 4e e rezyltat ot mn sedene pred pc-to, i 6ofirane, no kakto i da e\, i toi mi zvani i kazva gurbav sam bil taka li?! - a az...... ne go mislq, no ne my i otg., i zn 4e 6te se iznervi o6te pove4e.............. ;(

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Някои хора казват,че никога не е късно да се бориш за любовта си,но според мен щом вече този човек е бил наранен от теб-не мисля че ще повярва сега в любовта ти и в това, че съжаляваш за преди... Веднъж опариш ли се-после много трудно си възвръщаш доверието в хората (донякъде е лошо,но това е защитната реакция на всички)...но все пак ако този човек наистина те обича,може би трябва да опиташ.Успех
    f@nt@zi@

Guest
    Emi to ima samo edin realen izhod - tova koeto napisa v temata go kazva6 v o4ite i spored otgovora ve4e deistva6...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си